alle accommodaties

Fris & comfortabel | Type D

Exclusif

Aantal personen: 4/Aantal slaapkamers: 2

Alle gemakken van thuis

De ”Exclusif” staat bekend als een frisse woning met bijzondere details. De balans tussen strakke vormen en charmante extra’s geven de Exclusif een warm uitnodigend karakter. Elke ruimte weet je te verleiden met zijn eigen charme en comfort. Je ervaart in deze woning het ultieme thuisgevoel, weg van huis.

De Exclusif is voorzien van:

  • Twee slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden;
  • Keuken met koel-vriescombinatie, vaatwasser, combimagnetron, waterkoker en koffiezetapparaat;
  • Badkamer met douche, wastafel en toilet;
  • Ruim terras voorzien van tuinmeubilair. 

We bieden u meerdere variaties van dit type chalet aan. Exterieur en interieur kunnen verschillen (van de foto's). 

BijzonderhedenObjectnummer
Zes slaapplaatsen*D005, D20, D127, D189, D196, F6
Vijf slaapplaatsen**I18, 152A
VaatwasserAlle chalets, behalve: D20, D74, D127, D160, D203, E5, F6, I18, P28A, I048
Aan het waterD32, D43, D47, D148, D165
Chalets met stapelbeddenD20 (2), D30, D43, D127, D152a, D189, D196, F6, G13, P11, P28a. 
OpenhaardD066
AirconditioningD006


*Deze chalets beschikken over zes slaapplaatsen. Echter is de woonruimte krap voor zes personen en bevinden de extra slaapplaatsen zich in een derde, zeer kleine slaapkamer met één stapelbed. 
**Chalet I18 beschikt over een kleine derde slaapkamer met een eenpersoonsbed, waardoor deze ook vijf persoons is. De woonruimte is zeer krap voor vijf personen. Dit chalet beschikt tevens over een grote tuin. Houd hier rekening mee als je besluit één van deze chalets te boeken met vijf of zes personen in plaats van de geadviseerde vier personen.

Object D142A is een bijzonder luxe chalet in dit segment met vele extra's; twee toiletten, vaatwasser, senseo koffiezetapparaat, mooie ruime koelkast met drie vrieslades, elektrische sfeerhaard en een apart fietsenschuurtje. Op en top luxe in een fris en modern jasje. 

Woning D148 is een zeer mooie vier persoons chalet met drie slaapkamers. Twee slaapkamers hebben 1 éénpersoonsbed en één slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed. Deze woning is gelegen aan het water en beschikt over een luxe keuken met combimagnetron en vaatwasser en een apart schuurtje.

Woning D006 is een bijzonder luxe chalet in dit segment met vele extra's; nieuwe keuken met vaatwasser, nespresso koffiezetapparaat, airconditioning, compleet nieuwe inrichting met 4K-LED TV, en een nieuw terras. Op en top luxe woning. 

De woningen kunnen verschillen van interieur en daarom afwijken van de getoonde foto's. Elke woning is uniek! Kies één van de woningen die je graag wilt boeken, bij "locatie kiezen" tijdens het online boeken. Wanneer je geen locatiekeuze maakt, krijg je een van de beschikbare woningen uit dit type. Wil je nog wat vragen of kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Bel dan even naar de boekingscentrale via het telefoonnummer 088-055 1500.