alle accommodaties

Villa voor grote groepen | Type GB20

Familiebungalow

Aantal personen: 20/Aantal slaapkamers: 7
  • Geschikt voor 20 personen
  • 2 type woningen (lees hieronder de verschillen)
  • Ruime woonkamer 
  • Open keuken met gasfornuis, magnetron en vaatwasser
  • Slaapkamers voorzien van eenpersoonsbedden en enkele stapelbedden

Onder dit type hebben wij twee variaties: de woning met het oranje dak en de woning met het zwarte dak. De woning met het oranje dak heeft op de begane grond een grote woonkamer met serre en openhaard. Deze woning is voorzien van een open keuken met eetserre en dubbel gasfornuis, magnetron en vaatwasser. Op de begane grond bevinden zich 3 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden. Ook is hier 1 toilet aanwezig. Op de verdieping zijn 2 badkamers met elk 2 douches, een dubbele wastafel en een toilet. Ook bevinden zich hier 5 slaapkamers. 4 slaapkamers zijn voorzien van een eigen wastafel.

De woning met het zwarte dak heeft beneden een ruime woonkamer met open keuken voorzien van combimagnetron, 2 koelkasten en 2 gasfornuizen. Op de begane grond bevinden zich ook 1 slaapkamer, 3 douches en 2 toiletten. 1 toilet is geïntegreerd in de badkamer en 1 toilet staat apart. Op de verdieping bevinden zich 6 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met 4 losse eenpersoonsbedden en 1 stapelbed, 4 slaapkamers met 2 losse eenpersoonsbedden en 1 slaapkamer met 2 losse bedden en 1 stapelbed. Hier is 1 toilet. De woning is middels een tussendeur uit te breiden tot 32-persoons groepsaccommodatie! Daarnaast beschikt deze woning over een gedeeld terras met de GB12.

Wil je zeker zijn van de juiste woning bij het maken van de online boeking, neem dan even contact op met onze boekingscentrale op telefoonnummer: +31 (0)88 055 1500..

De woningen kunnen verschillen van interieur en daarom afwijken van de getoonde foto's. Elke woning is uniek! Kies één van de woningen die je graag wilt boeken, bij "locatie kiezen" tijdens het online boeken. Wanneer je geen locatiekeuze maakt, krijg je een van de beschikbare woningen uit dit type. Wil je nog wat vragen of kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Bel dan even naar de boekingscentrale via het telefoonnummer 088-055 1500.