alle accommodaties

Woning voor Minder-Validen | Type RV4

L-cube MiVa

Aantal personen: 4/Aantal slaapkamers: 2

De L-Cube MiVa is een moderne, royaal toegankelijke recreatiewoning met alle ruimte en comfort. Deze onder architectuur gebouwde woning vormt door de uitgekiende ruimteverdeling, zorgvuldige ruimteverdeling en robuuste materialen ook een ideaal verblijf voor de recreant die tijdelijk of permanent van een rolstoel gebruik maakt. Sfeervolle aankleding en comfort van de recreatiewoning zijn essentieeel, zodat charme en functionaliteit perfect in evenwicht zijn.  

L-cube MiVa exterieur: onder architectuur gebouwd

Het betreden van de L-Cube MiVa toont direct de toegankelijkheid van deze exclusieve recreatiewoning. De verharde parkeerplaats en het verbrede toegangspad naar de woning zijn slechts een voorproefje van de all-over brede opzet. Perfect voor een rolstoelgebruiker. Het onder architectuur gebouwde model heeft een ruime L-vorm, die zowel ruimte als een aangenaam huiselijk gevoel van beslotenheid creëert. Alle gebruikte materialen zijn van een hoogwaardige kwaliteit om het onderhoud te vergemakkelijken en extra duurzaamheid te bieden. De ruime glaspartijen zorgen voor een lichte, moderne en luxe uitstraling.

L-Cube MiVa interieur: comfortabel, functioneel en smaakvol

De doordachte indeling, de brede deuropeningen en functionele extra’s als ruime badkamer met inloopdouche, wastafel (90 cm, beugels en douchestoel) zorgen voor een positief en vertrouwd gevoel. Naast het toilet (50 cm, beugels) in de grote badkamer is er nog een apart toilet. De woning telt twee slaapkamers en twee badkamers en suite. Bij de L-Cube MiVa is aan alles gedacht: van een sfeervolle binnenhaard en stijlvolle rolstoelproof keuken met inbouwapparatuur tot fraaie betegeling van toilet en badkamer. Alle ruimtes zijn met aandacht en luxe tot in de puntjes afgewerkt.