alle accommodaties

Unique smarthomes | Type TH

Tiny House | Droompark Beekbergen

Aantal personen: 2/Aantal slaapkamers: 1

Minder huis, meer leven

De Tiny House Movement is een sociale stroming die een eenvoudiger, maar betekenisvoller leven promoot. Het motto is: “Minder huis, meer leven.” Onze Tiny Houses liggen midden op het bosrijke park. Een overnachting hier brengt je dichterbij de natuur.

De Tiny House is slim en sfeervol ingericht met veel natuurlijke invloeden. Het Tiny House beschikt over alle voorzieningen die je je wenst. Samen met andere Tiny Houses grenst het Tiny House aan een openlucht binnenplaats vaak met loungebanken, hangmatten, een vuurplaats en een heerlijke hottub* waar je heerlijk kan genieten!  

Kijk hier voor alle informatie over het gebruik van de gedeelde hottub. 

Het Tiny House is voorzien van:

  • Een tweepersoonsbed;
  • Een badkamer met douche en wastafel;
  • Een keuken met combimagnetron, kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker.

* Het hout wat je nodig hebt voor de vuurplaats en hottub kun je bij de lobby kopen, dat hoef je natuurlijk niet zelf mee te nemen.

WoningBijzonderheden
TH5Woning beschikt over moccamaster koffiezetapparaat, Weltevree buitenoven en Netflix. Woning beschikt over airconditioning
TH12Woning beschikt over Dolce Gusto apparaat. Spelletjes en tijdschriften zijn aanwezig in de woning. 
TH18Woning beschikt over Nespresso koffieapparaat. Spellenkast aanwezig in de woning. Woning beschikt over een eigen parkeerplaats
TH19Woning beschikt over een eigen parkeerplaats

De woningen kunnen verschillen van interieur en daarom afwijken van de getoonde foto's. Elke woning is uniek! Kies één van de woningen die je graag wilt boeken, bij "locatie kiezen" tijdens het online boeken. Wanneer je geen locatiekeuze maakt, krijg je een van de beschikbare woningen uit dit type. Wil je nog wat vragen of kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Bel dan even naar de boekingscentrale via het telefoonnummer 088-055 1500.