alle verkoopwoningen

Boerderij 6-persoons

Woning: € 149.500,-inclusief BTW/ Kavel: € 65.000,- k.k./ Aantal personen: 6

Misschien hebt u weleens nagedacht over investeren in een vakantiebungalow. Dan is dit luxe landelijke chalet uitermate geschikt om aan die gedachte gehoor te geven. Met ruime living, luxe keuken, luxe badkamer en 3 slaapkamers is deze Boerderij uitstekend geschikt om ingezet te worden voor verhuurdoeleinden, hetgeen garant staat voor een optimaal rendement. Uiteraard kunt u daarnaast ook zelf gebruik maken van uw recreatiewoning. De BTW is geheel terug te vorderen. Onze professionele verhuurorganisatie verzorgt de volledige verhuur voor u.

Opmerkingen

De Boerderij is vervaardigd van duurzame, onderhoudsarme materialen. Het chalet is uitstekend geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. De badkamer in het object is volledig betegeld en beschikt over een luxe douchecabine, badkamermeubel en designradiator.

Extra’s

Chalet Boerderij wordt met compleet aangelegde tuin en prachtig terras afgeleverd op een ruim kavel met eigen parkeerplaats. Het chalet is gelegen op een rustige locatie aan de rand van het park. Natuurlijk beschikt u bij uw bungalow ook over een eigen parkeerplaats. Een tuinhuisje staat apart van het chalet op het kavel.

Meer informatie ontvangen?

Vul maar in!

Hoe en waar wil je het hebben?