alle verkoopwoningen

Gelegen op zeer ruim eigendomsperceel

Stervilla 10-personen

Woning: € 279.500,-k.k./ Kavel: n.v.t.ofn.v.t./ Aantal personen: 10

Het grote pluspunt van deze luxe Stervilla is haar bijzonder rustige ligging op een groot kavel aan de bosrand op Droompark Beekbergen en de hoge standaard van luxe en comfort. Royaal, luxueus, en comfortabel zijn kenmerken die dit object dan ook alle recht aan doen. Rondom deze prachtige stervormige villa vindt u een bijzonder fraaie tuin met mooie terrassen. De woning beschikt over een mooie lichte living met sfeervolle openhaard en een schitterende luxe open keuken voorzien van alle gemakken door de luxe inbouwapparatuur. De woning beschikt over vijf slaapkamers, allen geschikt voor twee personen en drie luxe badkamers. Daarnaast is de woning volledig onderkelderd! Kortom een uiterst luxe woning met een waanzinnige indeling. 

Opmerkingen

Dit prachtige object is traditioneel gebouwd door een gerenommeerd en erkend bouwbedrijf. De Stervilla is vervaardigd van duurzame, onderhoudsarme materialen, uitstekend geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. De kozijnen zijn vervaardigd van onderhoudsvrij kunststof. De drie badkamers in het object zijn volledig betegeld en beschikken over een luxe douchecabine, badkamermeubel en designradiator.

Extra's

Uiteraard wordt de woning opgeleverd met compleet aangelegde tuin, terras en uw eigen parkeerplaats. Misschien hebt u weleens nagedacht over investeren in een vakantiebungalow. Deze Stervilla is uitermate geschikt om aan die gedachte gehoor te geven en in te zetten voor verhuurdoeleinden. Onze professionele verhuurorganisatie regelt alles voor u. Vraag direct meer informatie bij uw aankoopadviseur.

Meer informatie ontvangen?

Vul maar in!

Hoe en waar wil je het hebben?