Home

Virtuele open dagen bij Droompark Beekbergen: zaterdag 2 mei en zondag 3 mei

Ontdek Droompark Beekbergen vanuit jouw eigen woonkamer

Pak al vanaf begin mei je rendement! Gegarandeerd 5% - 5 jaar lang!

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt maar zelfs in deze tijden is het investeren in een vakantiewoning of chalet een aantrekkelijke en verstandige keuze. Zeker nu vanwege de stijgende vraag naar binnenlandse vakanties deze zomervakantie en komende zomervakanties. Een perfect moment om jouw eigen recreatiewoning te kopen voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. 

Graag nemen wij jou mee op een virutele tour over het park en in de woningen zodat jij het park virtueel kan ontdekken en de woningen bekijken. Daarnaast bieden wij jou nog steeds de mogelijkheid om een privé-afspraak te maken met een van onze verkoopadviseurs, dit kan uiteraard digitaal op ieder gewenst moment. Of kom op zaterdag 2 mei of zondag 3 mei zelf het park bezoeken en ontdek het park en laat je informeren over de aankoop van een recreatiewoning. Hierbij houden wij uiteraard rekening met jouw veiligheid en de richtlijnen opgesteld vanuit de regering. Dit weekend: 5% netto garandeert rendement , 5 jaar lang! Stap nu in en vanaf dit weekend kun je al genieten van dit aanbod.

Ontdek het park

Bekijk de woningvideo's

Maak jouw afspraak of neem contact op

Zaterdag 2 mei & zondag 3 mei

Virtuele open dagen Droompark Beekbergen

Ontdek dit bosrijke Droompark net buiten Beekbergen en Apeldoorn, midden in de natuur.  

Droompark Beekbergen biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de Veluwe. Gelegen op een prachtige locatie midden in het bos net buiten de bebouwde kom van het Veluwse dorpje Beekbergen en Apeldoorn. Een perfecte uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietsroutes in de bossen, de leuke uitjes in de buurt of om even helemaal tot rust te komen. Het diverse woningaanbod, van fijne chalets, tot Tiny Houses tot royale villa's, het is allemaal te vinden op Droompark Beekbergen. Neem een kijkje op het park door de virtuele rondleiding met onze accountmanager Stefan Barewijk, bekijk de woningvideo's en ontdek dit prachtige park. 

Bekijk de woningvideo's

Informatie aanvragen

Maak jouw afspraak of neem contact op

Droompark Beekbergen

Neem een kijkje op het park

Omdat je graag investeert in iets moois

Ontdek het woningaanbod

Neem een kijkje bij de woningen op Droompark Beekbergen. Je kan een digitaal bezoek brengen aan een groot aantal verschillende woningen. Bekijk hieronder de video's van de woningen en kom alles te weten over deze mooie recreatiewoningen en vraag jouw informatiebrochure aan.

Het woningaanbod op Droompark Beekbergen is groot en divers. Van comfortabele chalets voor vier of zes personen tot Tiny Houses tot royale groepsvilla's vanaf 8 personen.  

Bekijk de video's om een indruk te krijgen van het park en het woningaanbod op Droompark Beekbergen. Wil je meer informatie over een woning of het park, de aankoop van een recreatiewoning of een (digitale) afspraak met onze verkoopadviseur? Vraag dan de informatiebrochure van de woning aan of plan jouw afspraak met de verkoopadviseur. 

Plan jouw afspraak

 

Bekijk de video

Droompark Beekbergen

Stefan Barewijk vertelt je alles over Droompark Beekbergen

De accountmanager van Droompark Beekbergen, dhr. Stefan Barewijk kan jou alles vertellen over Droompark Beekbergen, de woningen op het park en de prachtige omgeving van het park. Bekijk de video en ontdek alles wat Droompark Beekbergen te bieden heeft. Heb je nog vragen of wil je meer weten over de aankoop van een recreatiewoning op Droompark Beekbergen, neem dan contact op met dhr. Stefan Barewijk via +31 (0)6 527 329 79 of via s.barewijk@somniumrecreatie.nl

Bekijk video

Neem contact op

Virtuele tour over het park

Ontdek het volledige aanbod en vraag jouw informatiebrochure aan

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt maar zelfs in deze tijden is het investeren in een vakantiewoning of chalet een aantrekkelijke en verstandige keuze. Zeker nu vanwege de stijgende vraag naar binnenlandse vakanties deze zomervakantie en komende zomervakanties. Een perfect moment om jouw eigen recreatiewoning te kopen voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Bekijk het volledige aanbod van Droompark Beekbergen en vraag nu jouw informatiebrochure aan of neem contact op met dhr. Stefan Barewijk via 06- 527 329 79 of via s.barewijk@somniumrecreatie.nl 

Bekijk volledig aanbod Informatie aanvragen

 

 

Wil je nog meer weten?

Neem contact met ons op of meld je aan voor de nieuwsbrief

Jij vraagt, wij antwoorden je graag!