vakantie

Bijzonder overnachten in Nederland

Ben je op zoek naar een unieke inspiratievolle accommodatie in Nederland? Laat je dan verrassen door onze leuke opties! Geniet van de rust om je heen en wordt iedere ochtend wakker met een stralende glimlach op je gezicht. Wil je iets back-to-basics of juist iets moderns / innovatiefs? Bij ons kun je alle kanten op!

Jouw eigen strandhuis

De Cabana is een een hip, eigentijds strandhuis. De woning is voorzien van veel ramen en is aangekleed met lichte kleurtonen. Hierdoor krijg je meteen het strandgevoel zodra je de vakantiewoning ziet. De ruime living met openslaande terrasdeuren, volledige ingerichte keuken, slaapkamers met comfortabele bedden en een luxe badkamer zorgen voor het ultieme vakantiegevoel. Pure ontspanning op z'n best!

Overnachten in de Cabana

Recreeëren van de toekomst

Het Buitenhuis is een eerste stap naar het recreeëren van de toekomst. Ervaar de vrijheid van buiten, maar met het comfort van binnen. Dit 'buiten' verblijf is een samenwerking tussen Droomparken, Christ Collaris Architects en Dutch Invertuals. Het functionele ontwerp in combinatie met zintuiglijke beleving vormen de pilaren van deze bijzondere woning. Hier worden buiten en binnen één, met behulp van pure materialen en warme kleuren. Alle ingrediënten voor een optimale vakantie en een unieke ervaring rijker.

Verblijven in het Buitenhuis

Een duurzaam verblijf

De Modus-L is een accommodatie die je niet zult vergeten. De luxueuze woning is voorzien van de nieuwste snufjes die in het teken staan van duurzaamheid. Dit nauwe contact met de natuur wordt benadrukt door de grote raampartijen. Deze zorgen voor veel lichtinval en je wordt elke ochtend wakker met een schitterend uitzicht.  

Boek nu!