home

Voor de leukste vakantie midden in het bos!

De faciliteiten voor je op een rij

De faciliteiten op droompark Bospark Garderen maken je vakantie nog leuker, gezelliger, relaxed en zo luxe als jezelf wil. Neem in de zomermaanden bijvoorbeeld een duik in het buitenzwembad of ga tijdens je verblijf relaxen in de wellness. Je conditie hou je op peil in de fitnessruimte.Een gezellig hapje eten doe je ook gewoon op het park in het restaurant.

Standaard ontvang je onze luxe hotelservices bij je boeking maar daarnaast kun je nog heel veel fijne extra's bij boeken. Lees meer

Keuze genoeg

Sauna
Water & Fun
Droompark Bospark Garderen
Wellness
Een heerlijke plek waar jij zelf even helemaal centraal staat. Een plek waar prikkels van buitenaf worden omgezet in een serene rust. Het Turkse stoombad, de Finse sauna en de infraroodsauna wachten geduldig op je.
047
Water & Fun
Droompark Bospark Garderen
Buitenzwembad
Zwemmen in de buitenlucht. Het geeft je energie en een lekkere positieve boost. Kortom je wordt er gewoon vrolijk van. Waag dus snel die sprong in het diepe! Het geeft je energie en een lekkere positieve boost. 
Restaurant-hotel-de-veluwe
Eten en drinken
Droompark Bospark Garderen
Restaurant
Als gast van DroomPark Bospark Garderen kun je dagelijks heerlijk ontbijten, lunchen en dineren in het restaurant van het hotel. In het Grand Café kun je terecht voor een lekker kopje koffie of een kleine lekkernij.
Vakantiepark met fitness
Actie in de tent
Droompark Bospark Garderen
Fitnessruimte
Sporten geeft je energie. Je start de dag al meteen lekker en geniet daarna extra van de rust om je heen. Of misschien sport je liever in de avond? 
Img1999
Extra plezier
Droompark Bospark Garderen
Fietsverhuur
Trek met de fiets de natuur in en geniet van de mooie omgeving en de wind die door je haren wappert. Jij bepaalt waar de tocht naartoe gaat.
Strand Veluwemeer
Toch handig!
Droompark Bospark Garderen
WiFi
Wees maar niet bang. Je hoeft geen rooksignalen te versturen om in contact te blijven met je vrienden. DroomPark Bospark Garderen is  voorzien van een gratis internetverbinding.