home

Heerlijke services om jouw vakantie compleet te maken

Op Droompark Bospark Garderen krijg je net dat beetje extra

Je kunt bij ons rekenen op een heerlijke (hotel)service. Ervaar bij binnenkomst direct de luxe. Laat je lekker verwennen… Het is ten slotte jouw vakantie! 

Eén ding weet je zeker; je krijgt van ons alle ruimte om jouw vakantie helemaal in te vullen zoals jij dat wilt.

Keuze genoeg

Hotel Service
Droompark Bospark Garderen
Lobby
Wij staan je graag te woord! Vragen over je verblijf, informatie over de activiteiten op en rond het park. Je kunt altijd bij ons terecht.
Img5978
Hotel Service
Droompark Bospark Garderen
Opgemaakte bedden
Hoe lekker is dat? De bedden zijn al netjes voor je opgemaakt! Je komt dus in een gespreid bedje. ;-) Je hoeft er alleen nog maar zelf op te ploffen.
Hotel Service
Droompark Bospark Garderen
Uitgebreid keukenpakket
Een uitgebreid keukenpakket ligt al voor je klaar. Dit pakket bestaat uit een theedoek, afwasborstel, vaatdoek, vaatwasmachinetabletten en meer! Scheelt jou weer wat sjouwwerk. Plus, je hebt gelijk meer ruimte om kleding of een extra boek mee te nemen!
Hotel Service
Droompark Bospark Garderen
Badkamerartikelen
Om je lekker  te verwennen staan er in de badkamer verschillende toiletartikelen voor je klaar.
Img1999
Extra plezier
Droompark Bospark Garderen
Fietsverhuur
Trek met de fiets de natuur in en geniet van de mooie omgeving en de wind die door je haren wappert. Jij bepaalt waar de tocht naartoe gaat.
Selectie_droomparken_2017_nkf9569_2
Toch handig!
Droompark Bospark Garderen
WiFi
Wees maar niet bang. Je hoeft geen rooksignalen te versturen om in contact te blijven met je vrienden. DroomPark Bospark Garderen is  voorzien van een gratis internetverbinding.
Toch handig!
Droompark Bospark Garderen
Alles voor de kleine
Het nieuwste lid van de familie ook helemaal in de watten leggen op vakantie? Voor slechts €3,- per dag kun je op het park een buggy, kinderbed, kinderbox of kinderstoel huren zodat hij of zij niks tekort komt! Je kan dit al reserveren in het boekingsproces of gewoon even vragen bij de lobby als je op vakantie bent.