Vakantiepark Veluwe

Bospark Garderen is een prachtig Vakantiepark op de Veluwe. Het park ligt verscholen in het bos, wat je het ultieme gevoel van vrijheid geeft. Doordat het een kleinschalig park is, heeft het een andere uitstraling dan de overige Droomparken. En dat maakt dat het een geweldig vakantiepark is!

Omgeven door Veluwse natuur

Het park staat op het prachtige grondgebied van de Veluwe. Dat betekent dat je midden in de natuur zit, maar ook dat je heerlijk kunt fietsen en wandelen in de natuur. Want Nationaal Park de Hoge Veluwe staat bekend om zijn vele fiets- en wandelroutes. En dat niet alleen. Een bezoek aan het Kröller-Müller is zo gemaakt. Zo maak je van je wandel- of fietstocht in no-time een cultureel uitstapje! 

Uitstapjes rondom vakantiepark Veluwe

Natuurlijk is het niet alleen wandelen en fietsen wat de klok slaat op Bospark Garderen. Er is namelijk nog veel meer leuks te doen. In de omgeving van Arnhem kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Burgers Zoo. Dit veelzijdige dierenpark staat garant voor een volle dag plezier! En als je toch die kant op gaat, kun je net zo goed een uitstapje maken naar het verleden. Bij het Openluchtmuseum wordt je teruggeworpen naar 100 jaar geleden, en krijg je een uniek kijkje hoe het leven er toen aan toe ging!

Uitstapjes bij Apeldoorn

Ook als je richting Apeldoorn gaat zijn er verschillende leuke uitstapjes te maken. Bezoek bijvoorbeeld Paleis het Loo. Dit Koninklijk paleis met haar prachtige tuin is absoluut de moeite waard. En ben je met je gezin op vakantie, ga dan langs de Julianatoren. Dit leuke attractiepark voor jong en oud tovert gegarandeerd een lach op het gezicht van je kinderen. 

 

 

Ontdek Vakantiepark Veluwe

Ben je nieuwsgierig geworden naar alles wat een vakantiepark op de Veluwe te bieden heeft? Kom dan snel vakantie vieren op Bospark Garderen, en ontdek zelf wat een vakantie op de Veluwe voor jou kan betekenen. Dus boek nu een mooie plek, en dan zien we je snel op Droompark Bospark Garderen.

Boek nu een plek op vakantiepark Veluwe