bekijk ander park
Aanbod overzicht

Cube Maximaal

Cube Maximaal, luxe afwerking, elegante presentatie.

Het stijlvolle interieur gecombineerd met veel glas en de gezellige buiten openhaard verlenen heel veel karakter aan dit bijzondere object. Deze onder architectuur ontworpen vakantiebungalow is een lust voor het oog. In de ruime woonkamer vindt u ook een luxe openhaard op gas. De bijzonder fraaie keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. De woning beschikt over twee of drie ruime slaapkamers en biedt daarnaast de mogelijk voor het plaatsen van twee badkamers. Op het royale terras met buitenhaard bij deze prachtige vakantiebungalow is het volop genieten. De tuin rondom is heerlijk groen en speels aangelegd. Uiteraard beschikt de bungalow over een eigen parkeerplaats.

Opmerkingen

De Cube is vervaardigd van solide en duurzame materialen. Het object is prima geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming.

Extra’s

De Cube is voorzien van een speels aangelegde tuin. Daarnaast is deze woning bijzonder geschikt voor verhuurdoeleinden, hetgeen garant staat voor een optimaal rendement. De BTW is geheel terug te vorderen wanneer u de woning aanbiedt voor verhuurdoeleinden. Onze professionele verhuurorganisatie verzorgt de volledige verhuur voor u. Vraag onze aankoopadviseur naar meer informatie.

€ 159.500,-
Incl. BTW, kavel € 70.000,- of te huur voor € 6.300,- p/j

Klik op de afbeelding voor een vergroting. 

Uw accountmanager

Johannes Meijer
06 - 23 05 65 49
bel mij terug
Bel mij terug

Informatie pakket aanvragen

per mail per post

Dhr. Mw.
Dhr. Mw.