bekijk ander park
NL
Aanbod overzicht

L-Cube

L-Cube, strakke vormen, ruime opzet.

De L-Cube is door zijn stijl en klasse de ideale tweede woning. De locatie van deze woning op DroomPark Buitenhuizen is uniek te noemen. Zo loopt u vanuit uw woning binnen enkele minuten op de grootste golfbaan van Europa. De woning zelf heeft een elegant exterieur dankzij haar grijze/witte tint. De luxe en praktische keuken is voorzien van alle moderne inbouwapparatuur. Naast de ruime en gezellige living, beschikt de L-Cube ook over twee of drie slaapkamers en een fraaie volledig betegelde badkamer met inloopdouche, badkamermeubel en design radiator. Op het betegelde ruime terras kunt heerlijk genieten en ontspannen.

Opmerkingen

De L-Cube is onder architectuur gebouwd waarbij er gebruik is gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen, waardoor haar bijzondere karakter sterk wordt geaccentueerd. 

Extra's

Deze unieke recreatiewoning wordt met een compleet aangelegde tuin afgeleverd. Om een goede indruk te krijgen van dit bijzondere object nodigen wij u van harte uit om deze te komen bezichtigen, onze aankoopadviseurs staan graag voor u klaar.

€ 179.500,-
Incl. BTW. kavelprijs op aanvraag

Uw aankoopadviseur

Johannes Meijer
06 - 23 05 65 49
bel mij terug
Bel mij terug

Informatie pakket aanvragen

per mail per post

Dhr. Mw.
Dhr. Mw.