home

Voor de leukste vakantie in recreatiegebied Spaarnwoude!

Alle faciliteiten voor je op een rij

De uitgebreide faciliteiten op droompark Buitenhuizen maken je vakantie nog leuker, gezelliger, relaxed en zo luxe als jezelf wil. Neem in de zomermaanden bijvoorbeeld een duik in het buitenbad zwembad of ga tijdens je verblijf relaxen in de wellness. Een gezellig hapje eten of uitgebreid ontbijten doe je ook gewoon op het park in restaurant Hotel Herberg 1883, maar je kunt ook een lekker patatje halen in de snackbar.

De kinderen hebben de tijd van hun leven! Spelen in de speeltuinen, een potje tafeltennis, springen op de airtrampoline en het animatieteam staat voor ze klaar met heel veel leuke activiteiten!

Standaard ontvang je onze luxe hotelservices bij je boeking maar daarnaast kun je nog heel veel fijne extra's bij boeken. Lees meer

Keuze genoeg

Img_4107_5aec4550e0007
Water & Fun
Droompark Buitenhuizen
Wellness
Een heerlijke plek waar jij zelf even helemaal centraal staat. Een plek waar prikkels van buitenaf worden omgezet in een serene rust. Het Turkse stoombad, de Finse sauna en de relaxbanken wachten geduldig op je.
Droomparkennl-019
Water & Fun
Droompark Buitenhuizen
Buitenzwembad
Voor een frisse duik kan je terecht in het verwarmde buitenzwembad op ons vakantiepark. Bij het zwembad is een mooie zonneweide. Het zwembad is geopend tijdens het kampeerseizoen.
Kanon-in-spaarnwoude
Water & Fun
Watergeus
Kanoën op de Watergeus
Kanoën is zo leuk! Wat is er nou leuker dan samen in een bootje zitten en over het water glijden dwars door de mooie natuur. Dat geeft een heerlijk gevoel, als de samenwerking natuurlijk goed is en je in evenwicht bent samen.
9r5a4627
Eten en drinken
Droompark Buitenhuizen
Hotel Herberg 1883
Naast heerlijk voedsel hechten we ook veel waarde aan de inrichting. Uit eten gaan is een beleving. Wij zorgen ervoor dat je helemaal voldaan met een glimlach op je gezicht ons restaurant weer verlaat.
Eten en drinken
Droompark Buitenhuizen
Snackbar
Natuurlijk weten we dat er diep van binnen een echte health junkie in jou schuilt. Maar een lekker patatje of kroketje op zijn tijd moet je natuurlijk niet overslaan. Yum!
Eethuys-1883_5e3400f8932f4
Eten en drinken
Ontbijtbuffet
Het is mogelijk om een ontbijtbuffet bij te boeken bij Hotel Herberg 1883. Een heerlijk uitgebreid ontbijt met gratis koffie en thee. En dat voor maar €12,50!
Met de kids
Droompark Buitenhuizen
Airtrampoline
Kinderen vinden het geweldig, lekker springen tot ze niet meer kunnen. De airtrampoline is altijd een hotspot en tevens ontmoetingspunt voor de kids.
Droomparkennl-204
Met de kids
Droompark Buitenhuizen
Speeltuinen
Schommelen, glijden, spelen in de zandbak, klimmen & klauteren… De kinderen zullen niet snel uitgekeken zijn op de vele speeltoestellen! Heerlijk om de schaterlachen en plezier te horen rondom de speeltuin.
Droomparken.nl-073_5aec27199e7de
Met de kids
Droompark Buitenhuizen
Animatie
Deelnemen aan leuke sport- en spelactiviteiten, nieuwe vriendjes maken, verborgen kwaliteiten ontdekken en vooral heel veel lol maken. Dat is waar ons animatieprogramma om draait. Iedereen een top tijd te laten beleven!
Gooi je hengel uit
Outdoor
Houtrak
Hengeltje werpen
In het Spaarnwoude gebied kun je prima vissen (wel met visvergunning). Voor de kids erg leuk om een opblaasboot mee te nemen, gegarandeerd plezier!
Img4097
Actie in de tent
Fitnessruimte
Sporten geeft je energie. Je start de dag al meteen lekker en geniet daarna extra van de rust om je heen. Maak dus lekker gebruik van onze fitnessapperatuur.
Tafeltennis_5af167b8331e4
Actie in de tent
Tafeltennis
Tafeltennis blijft een leuk vermakelijk spelletje. Met een grote groep of met zijn tweetjes. Competitief of gewoon lekker voor de fun. Het kan en mag allemaal. De speelset kun je lenen bij de lobby.
4387918127289810137943833916468239273558016n
Actie in de tent
E-chopper huren
Verken de omgeving eens een keer op een andere manier met een E-chopper! Met deze milieuvriendelijke scooter maak jij de sier en heerlijk relaxed stuur je de elektrisch aangedreven chopper door de omgeving. Vanaf € 25 huur je al een E-chopper waarmee je twee uur door de omgeving kan rijden. Je kan de E-chopper ook voor één dag, weekend of week huren, wat jij wil!
Img1999
Extra plezier
Fietsverhuur
Trek met de fiets de natuur in en geniet van de mooie omgeving en de wind die door je haren wappert. Jij bepaalt waar de tocht naartoe gaat.
Strand Veluwemeer
Toch handig!
Droompark Buitenhuizen
Gratis WiFi
Wees maar niet bang. Je hoeft geen rooksignalen te versturen om in contact te blijven met je vrienden. Al onze parken zijn voorzien van een internetverbinding. Die jij gratis mag gebruiken!
Wasserette
Toch handig!
Droompark Buitenhuizen
Wasserette
Kleine wasjes, grote wasjes. Gooi het maar in onze wasmachine! Niet het eerste waar je aan denkt bij vakantie, maar uiteindelijk is het wel heel fijn, schone strandlakens liggen het lekkerst!