bekijk ander park
LEKKER SPELEN MET ELKAAR
..doe je gezellig mee?
Faciliteiten overzicht

Sporten en spelen

Zin om actief te zijn en aan uw conditie te werken? Ook dan zit u goed op DroomPark Buitenhuizen! Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen aanwezig.

Fitnessruimte

Uw conditie op peil houden terwijl u op vakantie bent? De fitness ruimte van DroomPark Buitenhuizen is voor alle gasten gratis toegankelijk! U vindt een loopband, crosstrainer, roeiapparaat en een hometrainer. Wilt u met een kleurtje terug komen van vakantie? In de fitness ruimte is tevens een solarium aanwezig, welke werkt via een muntsysteem.

Bekijk foto's

Fitnessruimte

Speeltoestellen

Bij de centrale voorzieningen vindt u een speelgelegenheid voor de kinderen. Zo is er een groot speelkasteel, een airtrampoline en een levend schaak- en dambord.

Bekijk foto's

Speeltoestellen

Airtrampoline

Lekker springen, salto’s maken en allerlei andere kunstjes oefenen met vrienden en vriendinnetjes. Op onze enorme airtrampoline is ruimte voor iedereen.

Bekijk foto's

Airtrampoline

Multifunctioneel sportveld

Op het multifunctioneel sportveld kunt u zich helemaal uitleven in het zand tijdens een potje Beach Soccer of Beachvolleybal. Tijdens schoolvakanties worden er op het sportveld allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Bekijk foto's

Multifunctioneel sportveld

Jeu de boulesbaan

Op onze jeu de boules baan heeft u alle ruimte om een lekker spelletje jeu de boules te spelen. Doet u ook gezellig mee?

Bekijk foto's

Jeu de boulesbaan

Animatie

Het DroomParken recreatieteam zorgt voor een gezellig programma vol leuke sport- en spelactiviteiten. Deze activiteiten zullen alleen plaatsvinden tijdens de volgende schoolvakanties en feestdagen: Pasen, Meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en in de zomervakantie. Wanneer er animatie is, is het programma hiervan te vinden bij 'omgeving' ..'evenementen'.

Evenementen Bekijk foto's

Animatie