Samen tegen Corona

Maandag 23 maart jl. heeft de Nederlandse regering aanvullende maatregelen genomen in de strijd tegen de verspreiding van het Coronavirus. Een van deze maatregelen is het verbod op bijeenkomsten en evenementen tot 1 juni. Droomparken volgt de aanwijzingen en regels van de Nederlandse regering strikt op wat betekent dat de open dagen op verschillende Droomparken tot 1 juni niet door zullen gaan.

Virtuele open dagen

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt maar zelfs in deze tijden is het investeren in een vakantiewoning of chalet een aantrekkelijke en verstandige keuze. Omdat het niet mogelijk is om op een van de Droomparken open dagen te organiseren kun je het park virtueel ontdekken en de woningen te bekijken. Daarnaast bieden wij jou nog steeds de mogelijkheid om een afspraak te maken met een van onze verkoopadviseurs om het park te bezoeken, waarbij uiteraard rekening word gehouden met de richtlijnen opgesteld vanuit de regering.  

Open dagen op Droompark Buitenhuizen: 4 & 5 april

Omdat je graag investeert in iets moois

Jouw eigen vakantiewoning in recreatiegebied Spaarnwoude

Investeren in een eigen vakantiewoning is altijd een goed idee. Bij Droomparken ben je daarbij gegarandeerd van veel zekerheden. Kijk en klik rond, vraag een informatiepakket aan of bezoek een van onze open dagen. Je ervaart dan vanzelf waarom een eigen vakantiewoning echt zo de moeite waard is.

Droompark Buitenhuizen, midden in het natuurgebied Spaarnwoude, is een zeer aantrekkelijke plek om een eigen vakantiebungalow te hebben. En dat kan! Onze luxe bungalows en chalets zijn uw aandacht meer dan waard. Als interessante belegging en als investeringsmogelijkheid of als heerlijke plek voor eigen vakantieplezier.

Bekijk hier alvast het aanbod van verhuuraccommodaties of neem een kijkje bij het verkoopaanbod

Alles op een rijtje
Aanbod verkoopwoningen
  • Een eigen vakantiewoning is een aantrekkelijke investering. Bekijk hier het volledige aanbod verkoopwoningen.

Ontdek je vakantie midden in recreatiegebied Spaarnwoude

Bij Droomparken vind je vrijheid en ruimte om jezelf te zijn. Ook tijdens onze open dagen op zaterdag 4 en zondag 5 april. Er is ruimte genoeg om te dromen over de koop van een (duurzaam) tweede huis of een eigenzinnige vakantie op Droompark Buitenhuizen! Je kunt op zaterdag 4 en zondag 5 april weer een kijkje komen nemen op het park en de faciliteiten.

Onze verhuurmedewerkers en accountmanagers zijn er voor jou om eventuele vragen te beantwoorden én we helpen je daar graag mee. Het hele weekend zijn er verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Natuurlijk ben je het hele jaar door welkom om een kijkje te nemen en lekker veel vakantie-inspiratie op te doen maar dit leuke weekend wil je niet missen.

Ontdek droompark Buitenhuizen

Geïnteresseerd in een vakantiewoning?

Schroom dan niet om alvast contact op te nemen met onze accountmanager op Droompark Buitenhuizen! Dhr. Meijer kan je alles vertellen over de aanschaf van een recreatiewoning en over Droomparken. Maak een afspraak tijdens de open dagen of een ander moment wanneer het jou uitkomt. 

Adresgegevens

Droompark Buitenhuizen

Buitenhuizerweg 2
1981 LK Velsen-Zuid

Google Maps

Hierbij ben je ook gelijk uitgenodigd voor onze open dagen op onze andere parken. Pak vast je agenda en open hier het overzicht voor dit najaar!

Vind ons op Google Maps

Heb je nog vragen of wil je extra informatie?

Stel je vraag, wij helpen je graag!