Open dagen op Droompark Buitenhuizen, in het voorjaar van 2020.

Omdat je graag investeert in iets moois

Jouw eigen vakantiewoning in Spaarnwoude

Investeren in een eigen vakantiewoning is altijd een goed idee. Bij Droomparken ben je daarbij gegarandeerd van veel zekerheden. Kijk en klik rond, vraag een informatiepakket aan of bezoek een van onze open dagen. Je ervaart dan vanzelf waarom een eigen vakantiewoning echt zo tof is.

Droompark Buitenhuizen, midden in het natuurgebied Spaarnwoude, is een zeer aantrekkelijke plek om een eigen vakantiebungalow te hebben. En dat kan! Onze luxe bungalows en chalets zijn uw aandacht meer dan waard. Als interessante belegging en als investeringsmogelijkheid of als heerlijke plek voor eigen vakantieplezier.

Nieuwe bouwfase met veertig duurzame recreatiewoningen

Start verkoop laatste 10 duurzame recreatiewoningen 2e fase

Binnenkort wordt gestart met de uitbreiding van Droompark Buitenhuizen met veertig nieuwe recreatiewoningen voorzien van zonnepanelen en warmtepomp. Deze duurzame en energie-arme woningen bieden jou een unieke kans om jouw milieuvriendelijke recreatiewoning te bezitten midden in het recreatiegebied Spaarnwoude onder de rook van Amsterdam. Dit weekend start de inschrijving voor de nieuwe laatste fase van 40 duurzame woningen.  

Bekijk hier alvast het aanbod van verhuuraccommodaties of neem een kijkje bij het verkoopaanbod

Alles op een rijtje
Aanbod verkoopwoningen
  • Een eigen vakantiewoning is een aantrekkelijke investering. Bekijk hier het volledige aanbod verkoopwoningen.

Ontdek je vakantie midden in recreatiegebied Spaarnwoude

Bij Droomparken vind je vrijheid en ruimte om jezelf te zijn. Ook tijdens onze open dagen. Er is ruimte genoeg om te dromen over de koop van een (duurzaam) tweede huis of een eigenzinnige vakantie op Droompark Buitenhuizen! Je kunt in het najaar van 2020 weer een kijkje komen nemen op het park en de faciliteiten.

Onze verhuurmedewerkers en accountmanagers zijn er voor jou om eventuele vragen te beantwoorden én we helpen je daar graag mee. Het hele weekend zijn er verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Natuurlijk ben je het hele jaar door welkom om een kijkje te nemen en lekker veel vakantie-inspiratie op te doen maar dit leuke weekend wil je niet missen.

Ontdek droompark Buitenhuizen

Geïnteresseerd in een vakantiewoning?

Schroom dan niet om alvast contact op te nemen met onze accountmanager op Droompark Buitenhuizen! Dhr. Meijer kan je alles vertellen over de aanschaf van een recreatiewoning en over Droomparken. Maak een afspraak tijdens de open dagen of een ander moment wanneer het jou uitkomt. 

Adresgegevens

Droompark Buitenhuizen

Buitenhuizerweg 2
1981 LK Velsen-Zuid

Google Maps

Hierbij ben je ook gelijk uitgenodigd voor onze open dagen op onze andere parken. Pak vast je agenda en open hier het overzicht voor dit najaar!

Vind ons op Google Maps

Heb je nog vragen of wil je extra informatie?

Stel je vraag, wij helpen je graag!