droomparken.nl

Open dagen op Droompark Buitenhuizen: 6 & 7 juni

Ontdek dit Droompark in Noord-Holland

Stap nu in en pak die buitenkans op interessant rendement!

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt maar zelfs in deze tijden is het investeren in een vakantiewoning of chalet een aantrekkelijke en verstandige keuze. Je kan een recreatiewoning kopen voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beid. Nu de vraag naar binnenlandse vakanties enorm toeneemt kan dit jouw deze zomer al een mooi rendement opleveren!

Op Droompark Buitenhuizen zijn er in het weekend van 6 & 7 juni, van 11.00 tot 17.00 uur open dagen. Tijdens de open dagen kun jij over het park wandelen, een kijkje nemen in de woningen en de faciliteitenwaarbij uiteraard rekening word gehouden met de richtlijnen opgesteld vanuit de regering. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om een afspraak te maken met een van onze verkoopadviseurs, die jou alles kunnen vertellen over het park en de woningen. Kom jij ook naar de open dagen op 6 & 7 juni? 

Ontdek het park

Bekijk de woningvideo's

Maak jouw afspraak of neem contact op

Neem een virtueel kijkje op het park
Virtuele tour Buitenhuizen
  • Een goede voorbereiding is het halve werk. De virtuele tour over Droompark Buitenhuizen geeft je een 360 graden beeld van het park, de faciliteiten en woningen. Perfect om je voor te bereiden en helemaal in de vakantiestemming te komen. Veel plezier!

Bezoek de open dagen op 6 & 7 juni 

Droompark Buitenhuizen

Ontdek dit duurzame Droompark in recreatiegebied Spaarnwoude bij Amsterdam

Bij Noord-Holland denk je misschien niet direct aan uitgestrekte natuurgebieden maar aan grote steden als Amsterdam en Haarlem, of misschien aan het strand bij Zandvoort of Bloemendaal. Naast de steden en het strand heeft Noord-Holland nog veel meer te bieden. Midden in natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude ligt Droompark Buitenhuizen. Alle ruimte dus om jouw vakantie of weekend weg helemaal in te delen zoals jij dat wil, mogelijkheden genoeg. Het mooiste is natuurlijk als je dat doet vanuit jouw eigen recreatiewoning. Ontdek wat Droompark Buitenhuizen en de omgeving allemaal te bieden heeft. 

Bekijk de woningvideo's

Informatie aanvragen

Maak jouw afspraak of neem contact op

Virtuele tour op Droompark Buitenhuizen

Neem een kijkje op het park

bad-hulckesteijn-360-1600x900jpg

Maak jouw virtuele tour over het park

Omdat je graag investeert in iets moois

Ontdek het woningaanbod

Neem een kijkje bij een aantal woningen op Droompark Buitenhuizen. Breng een bezoek aan een Cube la Mer Premium en de L-Cube Premium. Bekijk hieronder de video's van de woningen en kom alles te weten over deze mooie recreatiewoningen.

Het woningaanbod op Droompark Buitenhuizen is groot en divers. Van comfortabele chalets voor vier of zes personen tot luxe en moderne cube-woningen die ook in een duurzame energiearme en gasloze variant verkrijgbaar zijn. Bekijk de video's om een indruk te krijgen van het park en het woningaanbod op Droompark Buitenhuizen. Wil je meer informatie over een woning of het park, de aankoop van een recreatiewoning of een (digitale) afspraak met onze verkoopadviseur? Vraag dan de informatiebrochure van de woning aan of plan jouw afspraak met de verkoopadviseur. 

Plan jouw afspraak

 

Bekijk de video

Droompark Buitenhuizen

Luxe en moderne recreatiewoning voor vier personen vanaf € 124.500,-

De Cube La Mer Premium kenmerkt zich door zijn bijzondere vormgeving. Wie wil er nou niet recreëren in deze luxe woning? De woning heeft een ruime master bedroom en ook de tweede slaapkamer is royaal van opzet. De seperate badkamer met toilet is luxe afgewerkt. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en heeft een hoge kwaliteit van afwerking. De woning is voorzien van centrale verwarming. De openslaande deuren naar het terras zorgen voor een extra vakantiebelevenis.

De Cube La Mer Premium heeft een eigen parkeerplaats en wordt met een royale compleet aangelegde tuin afgeleverd. Ook een prachtige, volledig betegeld zonneterras zal niet ontbreken. 

Brochure aanvragen

Meer informatie en contact

Bekijk de video van de Cube la Mer Premium

lamer

Recreatiewoning met kenmerkende vorm voor zes personen vanaf €184.500,-

Stijlvol en klasse! Dit zijn de eerste woorden die je te binnenschieten bij het zien van deze recreatiewoning op Droompark Bad Hulckesteijn. Het exterieur van de L-Cube Premium heeft een chique witte tint met houten afwerking. De luxe en praktische keuken is voorzien van alle moderne inbouwapparatuur. Naast de ruime en gezellige living, beschikt de L-Cube Premium ook over twee of drie slaapkamers en een fraaie volledig betegelde badkamer met inloopdouche, badkamermeubel en design radiator. Op het betegelde ruime terras kunt heerlijk genieten en ontspannen.

Opmerkingen

De L-Cube Premium is onder architectuur gebouwd waarbij er gebruik is gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen, waardoor haar bijzondere karakter sterk wordt geaccentueerd. 

Extra's

De woning beschikt over een eigen parkeerplaats. Om een goede indruk te krijgen van dit bijzondere object nodigen wij u van harte uit om deze te komen bezichtigen, onze accountmanagers staan graag voor u klaar.

Brochure aanvragen

Meer informatie en contact

bekijk de video van de L-Cube Premium

lcube-msb

Droompark Buitenhuizen

Midden in de natuur van recreatiegebied Spaarnwoude, op 20 minuten afstand van zowel het strand als de bruisende binnenstad van Amsterdam. Dat geeft je wel heel veel vrijheid om je vakantie in te vullen zoals jij dat wilt. Want het vakantiegevoel hangt in de lucht op en rond Droompark Buitenhuizen.

Opmerkingen

Pal naast het park ligt een prachtige openbare golfbaan. Maar ook op het park is genoeg te beleven, een groot zwembad, een gezellig terras, een kinderboerderij en ga zo maar door. 

Extra's

De woningen in deze video beschikken over een eigen parkeerplaats. Om een goede indruk te krijgen van de bijzondere objecten nodigen wij u van harte uit om deze te komen bezichtigen, onze accountmanagers staan graag voor u klaar.

Brochure aanvragen

Meer informatie en contact

Bekijk de video

Schermafbeelding 2020-04-06 om 13.02.17

Wil je nog meer weten?

Neem contact met ons op of meld je aan voor de nieuwsbrief

Jij vraagt, wij antwoorden je graag!