home

Uitbreiding recreatiegebied Spaarnwoude: Droompark Buitenhuizen

Nieuwe bouwfase met unieke, duurzame recreatiewoningen

Steeds meer mensen realiseren zich dat een vakantiewoning in eigen land vanuit verschillende oogpunten een slimme zet is. Het is een concreter, veiliger, lucratiever en vooral leuker alternatief voor banksparen of beleggen. Met de uitbreiding van 40 unieke en duurzame recreatiewoningen op Droompark Buitenhuizen dient zich een unieke kans aan om jouw eigen duurzame vakantiewoning te bezitten. 

De nieuw te bouwen duurzame recreatiewoningen worden allemaal voorzien van zonnepanelen, warmtepomp, extra isolatie en meer energiebesparende maatregelen. De voorinschrijving is gestart, vraag jouw informatiepakket aan en schrijf je in! 

Vraag jouw informatiepakket aan

 

Droompark Buitenhuizen en Spaarnwoude: de meest gewilde locaties

Een omgeving die altijd iets biedt

De veeleisende vakantieganger van vandaag wil steeds kunnen kiezen tussen rust en ruimte enerzijds en bijzondere belevenissen anderzijds. De Droomparken Buitenhuizen en Spaarnwoude zijn een schot in de roos. Deze vakantieparken liggen midden in het schitterende recreatiegebied Spaarnwoude. Midden in de natuur op steenworp afstand van Amsterdam. 

Naast Amsterdam is er nog veel meer te beleven in recreatiegebied Spaarnwoude en in de directe omgeving. Zo liggen Zandvoort, Haarlem en Ijmuiden allemaal vlakbij. In het recreatiegebied kun je van alles doen. Van fiets- en wandeltochten tot festivals tot gewoon genieten van de prachtige natuur. 

Slim investeren in een duurzaam en tastbaar object

Wij ontzorgen zodat jij kan genieten

Bij Droomparken wordt gewerkt volgens het principe van ontzorgen wat betekent dat wij voor alles zorgen. Of je de woning alleen voor eigen gebruik koopt, alleen voor verhuurdoeleinden of een combinatie hiervan, wij verzorgen alles voor je. 

De exclusieve verkooppartner van Droomparken, Somnium Recreatie werkt volgens hetzelfde principe. Somnium Recreatie is gespecialiseerd in de verkoop van recreatiewoningen variërend van chalets en bungalows tot stenen huizen, inclusief (bijbehorende) kavels. Het enige wat jij nog hoeft te doen is genieten!  

Uitbreiding recreatiegebied Spaarnwoude: 40 duurzame recreatiewoningen

vraag jouw informatiepakket aan