Droomparken Buitenhuizen is een vakantiepark Noord-Holland midden in de prachtige omgeving van natuurgebied Spaarnwoude. Wat jij ook wilt tijdens je vakantie, Droompark Buitenhuizen heeft het allemaal. Zo sta je binnen 20 minuutjes met je voeten in het zand van het strand van Noordwijk en ben je met een ruim kwartiertje in hartje Amsterdam.

Compleet vakantiepark Noord-Holland

Zoals gezegd heeft de omgeving van vakantiepark Buitenhuizen in Noord-Holland van alles te bieden voor zowel de zon aanbidder, de natuurliefhebber als de shop till you drop’er maar ook op het park zelf komt een ieder aan zijn of haar trekken. Op ons vakantiepark Noord-Holland geniet je onder andere van:

  • Gratis Wifi
  • Opgemaakte bedden
  • Heerlijk buitenzwembad
  • Wellness met Turks stoombad en Finse Sauna
  • Speeltuinen, airtrampoline en Animatie voor de kleintjes

Bekijk alle faciliteiten

Een regio met veel activiteiten

In de omgeving van ons schitterende vakantiepark Noord-Holland is er meer dan genoeg te doen voor jong en oud! Ben jij iemand die van adrenaline houdt en graag zijn dag invult met sportieve activiteiten? De omgeving biedt je talloze mogelijkheden! Wat dacht je van karten op Silverstone in Amsterdam of ga skiën of snowboarden in SnowWorld, maar ook paardrijden is bijvoorbeeld een mogelijkheid. 

Wil je graag eens meer iets over de regio te weten komen? Vaar dan over de grachten in Amsterdam met de Lovers Canal Cruise en ontdek de geschiedenis van de hoofdstad vanaf het water. Bij de Schiphol Experience leer je van alles over het vliegveld en de dagelijkse bezigheden. Vanaf het controleren van de bagage tot aan de logistieke uitdagingen die elke dag horen bij het maken van de vliegroutes. 

Er is zoveel te doen, te ontdekken en te beleven rondom ons vakantiepark. Nieuwsgierig? Bekijk hier de talloze mogelijkheden.

Boek direct een vakantie!

Wij kunnen wel 100 redenen verzinnen waarom jij je volgende vakantie bij Droomparken Buitenhuizen moet vieren maar eigenlijk moet je het gewoon zelf gaan ervaren.

Bekijk snel alle beschikbare data en boek direct, veilig en snel via deze website. Dan betaal je nooit te veel.

Nu boeken