Vakantiepark Spaarnwoude

Net als Droompark Spaarnwoude ligt ook Buitenhuizen in het recreatiegebied Spaarnwoude. Nabij Amsterdam en toch midden in de natuur. Dat zorgt er voor dat gasten de keuze hebben: "Rust of het bruisende centrum van Amsterdam." Zo heeft het dit vakantiepark Spaarnwoude altijd iets te bieden. Wil je graag op vakantie in Noord-Holland of wil je een eigen recreatiewoning kopen? Ontdek Droompark Buitenhuizen!

Duurzame uitbreiding verkoopaanbod

Droompark Buitenhuizen staat voor een unieke uitbreiding. Met oog op de klimaatveranderingen en de vele eisen van de moderne vakantieganger wordt er geïnvesteerd een duurzaam en tastbaar project. Op Droompark Buitenhuizen worden namelijk duurzame recreatiewoningen gerealiseerd. De 40 nieuwe unieke gasloze recreatiewoningen op het vakantiepark Spaarnwoude worden allemaal voorzien van de nieuwste energiebesparende maatregelen, zoals:

  • zonnepanelen
  • warmtepomp
  • extra isolatie
  • en meer!

Wil je ook slim investeren in een duurzame vakantiewoning in Spaarnwoude?

Vraag jouw informatiepakket aan

Slim investeren op Vakantiepark Spaarnwoude

Steeds meer Nederlanders beseffen zich dat het investeren in een recreatiewoning in eigen land een slimme zet is. Op dit top vakantiepark Spaarnwoude worden unieke vakantiewoningen gerealiseerd. Een slim, maar bovenal veilig en leuk alternatief voor beleggen of ouderwets sparen. Op Droompark Buitenhuizen heb je de keuze uit prachtige Cube's en Chalets tot luxe vakantievilla's voor het hele gezin.

Geniet van de natuur op ons vakantiepark Spaarnwoude

Ons vakantiepark ligt in het prachtige recreatiegebied, namelijk Spaarnwoude. Dit gebied staat bij veel mensen bekend als het festivalterrein. Hier worden in de zomers feesten georganiseerd van klein tot heel groot, maar dit recreatiegebiedis meer dan dat. Vanaf ons park kun je samen met ze allen skeeleren of steppen en ontdek op een leuke manier dit gebied, maar wandelen en fietsen kan natuurlijk ook!

Een waterliefhebber? Ga dan eens suppen of reserveer een bootje en dobber een dagje op het water. Ook ligt er hier een enorme golfbaan, namelijk Golfbaan Spaarndam. Dus ben jij enorme fan van dit spelletje? Dan raden wij deze baan ten zeerste aan. Reserveer wel 48 uur van tevoren want anders heb je geen toegang tot de baan. Met 66-holes verdeeld over zeven banen is dit de grootste baan van het Europese halfrond. Bekijk hier wat er nog meer te doen is rondom dit recreatiegebied. 

Eigen vakantiewoning verhuren

Kies je voor investering met verhuurdoeleinden,  voor eigen gebruik of een combinatie van beiden? Droomparken verzorgt alles voor je. Zo hoef jij alleen nog maar te genieten van je investering en van je vakantie. 

Wil je meer informatie over de investering in een recreatiewoning op dit top vakantiepark in Spaarnwoude? Vraag hier meer informatie aan.

Ben je eigenlijk meer geïnteresseerd in een vakantie op Droompark Buitenhuizen?

Ja! Ik wil een vakantie boeken

Duurzame Tiny House kopen op Vakantiepark in Spaarnwoude

Interieur Duurzame Recreatiewoning Droompark Buitenhuizen