Vakantiepark Spaarnwoude

Net als Droompark Spaarnwoude ligt ook Buitenhuizen in het recreatiegebied Spaarnwoude. Nabij Amsterdam en toch midden in de natuur. Dat zorgt er voor dat gasten de keuze hebben; "Rust of het bruisende centrum van Amsterdam." Zo heeft het dit vakantiepark in Spaarnwoude altijd iets te bieden. Wil je graag op vakantie in Noord-Holland of wil je een eigen recreatiewoning kopen? Ontdek Droompark Buitenhuizen!

Duurzame uitbreiding verkoopaanbod

Droompark Buitenhuizen staat voor een unieke uitbreiding. Met oog op de klimaatveranderingen en de vele eisen van de moderne vakantieganger wordt er geïnvesteerd een duurzaam en tastbaar project. Op Droompark Buitenhuizen worden namelijk duurzame recreatiewoningen gerealiseerd. De 40 nieuwe unieke gasloze recreatiewoningen op het vakantiepark in Spaarnwoude worden allemaal voorzien van de nieuwste energiebesparende maatregelen, zoals;

  • zonnepanelen
  • warmtepomp
  • extra isolatie
  • en meer!

Wil je ook slim investeren in een duurzame vakantiewoning in Spaarnwoude?

Vraag jouw informatiepakket aan

Slim investeren op Vakantiepark in Spaarnwoude

Steeds meer Nederlanders beseffen zich dat het investeren in een recreatiewoning in eigen land een slimme zet is. Op dit top vakantiepark in Spaarnwoude worden unieke vakantiewoningen gerealiseerd. Een slim, maar bovenal veilig en leuk alternatief voor beleggen of ouderwets sparen. Op Droompark Buitenhuizen heb je de keuze uit prachtige Cube's en Chalets tot luxe vakantievilla's voor het hele gezin.

Eigen vakantiewoning verhuren

Kies je voor investering met verhuurdoeleinden,  voor eigen gebruik of een combinatie van beiden? Droomparken verzorgt alles voor je. Zo hoef jij alleen nog maar te genieten van je investering en van je vakantie. 

Wil je meer informatie over de investering in een recreatiewoning op dit top vakantiepark in Spaarnwoude? Vraag hier meer informatie aan.

Ben je eigenlijk meer geïnteresseerd in een vakantie op Droompark Buitenhuizen?

Ja! Ik wil een vakantie boeken

Duurzame Tiny House kopen op Vakantiepark in Spaarnwoude

Interieur Duurzame Recreatiewoning Droompark Buitenhuizen