alle accommodaties

Unieke smarthomes | Type TH

Tiny House

Aantal personen: 2/Aantal slaapkamers: 1

Minder huis, meer leven

De Tiny House Movement is een sociale stroming die een eenvoudiger, maar betekenisvoller leven promoot. Het motto is: “Minder huis, meer leven.” Onze Tiny Houses liggen prachtig gesitueerd op het park. Een overnachting hier brengt je dichterbij de natuur.

De Tiny House is slim en sfeervol ingericht met veel natuurlijke invloeden. Het Tiny House beschikt over alle voorzieningen die je je wenst. Samen met andere Tiny Houses grenst het Tiny House aan een openlucht binnenplaats vaak met loungebanken, hangmatten en een heerlijke (gedeelde) hottub* waar je heerlijk kan genieten! Het gebruik van de hottub kost €25,-. 

Kijk hier voor alle informatie over het gebruik van de gedeelde hottub. 

Het Tiny House is voorzien van:

  • Een tweepersoonsbed;
  • Een badkamer met douche;
  • Een keuken met combimagnetron, kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker.

*Het hout wat je nodig hebt voor de hottub kun je bij de lobby kopen, dat hoef je natuurlijk niet zelf mee te nemen.

WoningBijzonderheden
TH01Beschikt over een slaapbank (geschikt voor 1 volwassene of twee kinderen, breedte 110 cm x 195 cm lang) en is daarmee geschikt voor vier personen (2 volwassenen en 2 kinderen of 3 volwassenen). woning beschikt over koelkast met vriezer. Woning beschikt over airconditioning
TH02 Huisdieren zijn welkom

De woningen kunnen verschillen van interieur en daarom afwijken van de getoonde foto's. Elke woning is uniek! Kies één van de woningen die je graag wilt boeken, bij "locatie kiezen" tijdens het online boeken. Wanneer je geen locatiekeuze maakt, krijg je een van de beschikbare woningen uit dit type. Wil je nog wat vragen of kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Bel dan even naar de boekingscentrale via het telefoonnummer 088-055 1500.