bekijk ander park
Verhuur overzicht

Type S: 2 pers. studio

In deze 2 persoons studio is het puur genieten van uw 'even lekker weg' moment(je)!

Type S beschikt over een toilet en ruimte badkamer/douche en heerlijk terras om te genieten van de Spaarnwoudse natuur.

Extra optie: ontbijtmand bijboeken

Bij deze accommodatie is het mogelijk om een ontbijtmand voor €8,50 p.p. per dag bij te boeken. U kunt bij uw reservering via de website of via onze boekingcentrale aangeven of u een ontbijtmand voor 1 dag of voor alle dagen van uw verblijf wilt. De ontbijtmand kunt u dan vanaf 9.00 afhalen bij de receptie. (Let op! We kunnen de ontbijtmand alleen garanderen wanneer u deze vooraf gereserveerd heeft. Bij aankomst is deze optie alleen nog op aanvraag mogelijk.)

Mogelijkheid om twee studio's naast elkaar te boeken

Ook is mogelijk om twee studio’s naast elkaar te boeken met een connected-door. Dit is alleen op aanvraag te boeken via de boekingscentrale of de receptie op het park.

 

Wanneer u de gewenste datum en periode heeft gekozen, ziet u gelijk de prijs van uw studio en of uw keuze nog beschikbaar is. U kunt daarna direct boeken!
Klik hier om de beschikbaarheid van afwijkende data te bekijken

(Voor een reservering voor enkel één nacht kunt u met onze boekingscentrale via het telefoonnummer 088 - 055 1500 contact opnemen.)

Het is mogelijk om bij deze accommodatie een ontbijtmand bij te boeken! Lees over deze extra optie in het tabblad 'Omschrijving' hiernaast.

Het is mogelijk om twee studio's naast elkaar te boeken! Lees over deze extra optie in het tabblad 'Omschrijving' hiernaast.