alle verkoopwoningen

Solide en sfeervol gaan samen

Exclusif Plus

Woning: € 119.500,-inclusief BTW/ Kavel: n.v.t.of€ 6.000,- huur per jaar/ Aantal personen: 4

Deze bijzondere vakantiebungalow Exclusif Plus heeft een zeer luxe uitstraling; een uniek object met een heerlijke tuin rondom. De bijzondere raampartijen van de Exclusif Plus zorgen binnen voor een prachtige lichtinval in de ruime woonkamer met luxe keuken. De Exclusif Plus beschikt over twee ruime comfortabele slaapkamers. Uiteraard is deze vakantiebungalow uitgevoerd met een luxe badkamer. 

Opmerkingen

De Exclusif Plus kenmerkt zich door de grote raampartijen en de inpandige berging. Vanuit uw woonkamer door de openslaande deuren loopt u direct uw zonneterras op. De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur. De badkamer is compleet met luxe douchecabine, badkamermeubel en designradiator. 

Ligging woning

De Exclusif Plus staat op een unieke plek op loopafstand van sportfaciliteiten, zwembad, horeca en het gezellige strandje aan de rand van DroomPark Buitenhuizen. Deze woning ligt direct aan het water, waarbij u een prachtig zicht heeft over de waterpartijen én slechts 100 meter van het strand. Vanuit uw woning bereikt u de grootste golfbaan van Europa binnen enkele minuten te voet.

Extra’s

De Exclusif Plus wordt met een royaal compleet aangelegde tuin afgeleverd. Natuurlijk beschikt de woning over een eigen parkeerplaats.

Bekijk plattegrond

Meer informatie ontvangen?

Vul maar in!

Hoe en waar wil je het hebben?