alle verkoopwoningen

Recreatiewoning met strakke vormen en ruime opzet

L-Cube

Woning: € 199.500,-exclusief BTW/ Kavel: € 7.650,- vanaf huurprijs per jaar/ Aantal personen: 4

De L-Cube is door zijn stijl en klasse de ideale tweede woning. De locatie van deze woning op Droompark Buitenhuizen is uniek te noemen. Zo loopt u vanuit uw woning binnen enkele minuten op de grootste golfbaan van Europa. De woning zelf heeft een elegant exterieur dankzij haar grijze/witte tint. De luxe en praktische keuken is voorzien van alle moderne inbouwapparatuur. Naast de ruime en gezellige living, beschikt de L-Cube ook over twee of drie slaapkamers en een fraaie badkamer met inloopdouche, badkamermeubel en design radiator. Op het betegelde ruime terras kunt heerlijk genieten en ontspannen.

Opmerkingen

De L-Cube is onder architectuur gebouwd waarbij er gebruik is gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen, waardoor haar bijzondere karakter sterk wordt geaccentueerd. 

Extra's

Deze unieke recreatiewoning wordt met een compleet aangelegde tuin afgeleverd. Om een goede indruk te krijgen van dit bijzondere object nodigen wij u van harte uit om deze te komen bezichtigen, onze accountmanagers staan graag voor u klaar.

Bekijk plattegrond
Bekijk foto's

Meer informatie ontvangen?

Vul maar in!

Hoe en waar wil je het hebben?