alle verkoopwoningen

Unieke, energie-arme en gasloze woning

L-Cube Premium

Woning: € 199.500,-exclusief BTW/ Kavel: € 8.000,- vanaf huurprijs per jaar/ Aantal personen: 4

De L-Cube Premium is door zijn stijl en klasse de ideale tweede woning. De woning heeft een elegant exterieur dankzij haar witte tint en houten afwerking. De L-Cube Premium maakt deel uit van de unieke uitbreiding in recreatiegebied Spaarnwoude. Op Droompark Buitenhuizen worden 40 nieuwe duurzame, energie-arme, gasloze woningen gebouwd. Voorinschrijving is vanaf nu mogelijk, dus wacht niet te lang en schrijf je nu in! 

De luxe en praktische keuken is voorzien van alle moderne inbouwapparatuur. Naast de ruime en gezellige living, beschikt de L-Cube Premium ook over twee slaapkamers en een fraaie badkamer met inloopdouche, badkamermeubel en design radiator. Op het betegelde ruime terras kunt heerlijk genieten en ontspannen.

Opmerkingen

De L-Cube Premium is onder architectuur gebouwd waarbij er gebruik is gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen, waardoor haar bijzondere karakter sterk wordt geaccentueerd. De L-cube Premium is voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. 

Extra's

Deze unieke recreatiewoning wordt met een compleet aangelegde tuin afgeleverd. Om een goede indruk te krijgen van dit bijzondere object nodigen wij u van harte uit om deze te komen bezichtigen, onze accountmanagers staan graag voor u klaar.

Bekijk foto's

Meer informatie ontvangen?

Vul maar in!

Hoe en waar wil je het hebben?