droomparken.nl

Werk je dromen uit

Droomparken introduceert Tiny Office: de Buitenpost

De Buitenpost is een eerste stap naar het recreëren & werken van de toekomst. Hier voel je de vrijheid van buiten, met ruimte ‘to perform’ van binnen. Een spannende zoektocht van architect en ontwerper, met dit vooruitstrevende ‘buiten’ verblijf als resultaat, een combinatie van functioneel ontwerp en zintuiglijke beleving. De Buitenpost is een samenwerking tussen Chris Collaris Architects & Dutch Invertuals voor Droomparken.

Een werkruimte met allerlei middelen die het creatieve proces ondersteunen. Hier werk je in een kleine groep of alleen effectief aan vernieuwing en innovatie. Je raakt geïnspireerd. Alleen of met elkaar afgezonderd, op je eigen manier. Voor originele ideeën een ruimte to perform.

Weg van het dagelijks patroon, de digitale drukte, het haasten en het beklemmende binnen. Dit sluit aan bij de behoefte van bedrijven om meetings buiten de office te hebben oftewel werksessies op de ‘hei’.

‘BRAINCATION’

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Tiny Office: de Buitenpost? Vul het onderstaande formulier dan even in en wij houden je volledig op de hoogte! 

 

Werk je dromen uit
Droomparken presenteert Tiny Office: de Buitenpost
  • eerste stap naar het recreëren & werken van de toekomst. Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws over de Buitenpost? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of vul het formulier in.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Hoe wilt u informatie over de Buitenpost ontvangen?