droomparken.nl

Business arrangementen

De perfecte plek voor uw online en/of offline bijeenkomst, event of borrel

Voor alle bedrijven is 2020 een uitdagend jaar. Hoe gaat u nu uw relaties of medewerkers waarderen? Graag willen wij u een veilig & verantwoord hospitality-arrangement aanbieden op onze prachtige natuurlijke locatie, Droompark de Zanding, op loopafstand van de Veluwe. 

  • Programma op maat

Er zijn talloze mogelijkheden voor een dag- en avondvullend programma. Elkaar weer even zien in de buitenlucht, met elkaar de natuur ontdekken en genieten van (online) activiteiten. In overleg met u stellen we graag een geheel op maat gemaakt programma samen. 

  • Luxe accommodaties 

Laat uw medewerkers of relaties (alleen, met partner of het hele gezin) overnachten in één van de luxe accommodaties op Droompark de Zanding. Ons park biedt verschillende accommodaties, van een Tiny House tot luxe villa. Samen selecteren we de accommodatie die het beste bij u past. 

  • Culinair genieten

Van een winterse borrel in de buitenlucht (COVID-19 proof) bij aankomst tot een 3-gangen diner die per persoon in alle accommodaties wordt geserveerd. Of liever zelf koken met de Droomparken ingrediëntenbox onder leiding van een chefkok via een online livestream? Ook het ontbijt is volledig verzorgd en wordt in de accommodatie bezorgd.  

  • Online met elkaar in contact

Via de online livestream kunnen we de verschillende accommodaties met elkaar in contact brengen. Zo kunt u toch de jaarlijkse Kerst-speech geven aan iedereen die dat dit jaar zo verdiend. Aansluitend is er een inspirerend verhaal van een topspreker of een gezellige pubquiz.  

  • Bewegen in de buitenlucht

Van een bootcamp midden in de natuur onder leiding van een personal trainer tot aan een voetbal clinic van de Feyenoord Soccer Schools. Van een heerlijke wandeling in Nationaal Park de Hoge Veluwe tot aan een fietstocht. Ook op sportief gebied hebben we veel te bieden. 

Wij kijken er naar uit om samen met u een arrangement (al vanaf € 99,- per persoon) op maat samen te stellen. Neem voor meer informatie contact met ons op via onderstaand formulier of mail naar zakelijk@droomparken.nl en wij denken graag met u mee!

 

Meer informatie

Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee!