Droompark De Zanding is de camping met de leukste animatie van Nederland! Op deze kindercamping op de Veluwe zullen je kinderen zich heerlijk vermaken. Ons animatieteam staat klaar om dag na dag leuke activiteiten voor je kinderen te organiseren.

Kindercamping op de Veluwe

Het park, met een prachtig zwem- en speelmeer en een sportplein, biedt eindeloze mogelijkheden voor de uitdagende sportieve en creatieve belevenissen! Op de plattegrond kun je bekijken hoe ruim het park is en welke opties dat biedt voor eindeloze ontdekkingstochten en boeiende activiteiten onder leiding van ons animatieteam. Op deze camping zullen je kinderen zich met de animatie geen moment vervelen!

Ook leuk voor ouders

Als ouder hoef je je niet bezorgd te maken dat we ons bij Droompark De Zanding alléén op kinderen richten: voor volwassenen is er ook meer dan genoeg te doen!

  • Wandelen of fietsen in de mooie omgeving
  • Vissen of roeien op het meer
  • Zwemmen in het meer of lekker relaxen aan het strand

Er is genoeg te ontdekken in de omgeving! Je kunt fijn ontspannen of een activiteit ondernemen, terwijl je kinderen zich op onze kindercamping op de Veluwe prima zullen vermaken. Ons animatieteam is uitstekend getraind, zodat we je op camping De Zanding met de animatie veiligheid en betrouwbaarheid garanderen. 

Boek nu!