Droompark De Zanding is de camping met de leukste animatie van Nederland! Op deze kindercamping op de Veluwe zullen uw kinderen zich heerlijk vermaken. Ons animatieteam staat klaar om dag na dag leuke activiteiten voor uw kinderen te organiseren. Het park, met een prachtig zwem- en speelmeer en een sportplein, biedt eindeloze mogelijkheden voor de uitdagende sportieve en creatieve belevenissen! Op de plattegrond kunt u bekijken hoe ruim het park is en welke opties dat biedt voor eindeloze ontdekkingstochten en boeiende activiteiten onder leiding van ons animatieteam. Op deze camping zullen uw kinderen zich met de animatie geen moment vervelen!

Onze kindercamping op de Veluwe is ook leuk voor ouders

Als ouder hoeft u zich niet bezorgd te maken dat we ons bij Droompark De Zanding alléén op kinderen richten: voor volwassenen is er ook meer dan genoeg te doen!

  • Wandelen of fietsen in de mooie omgeving
  • Vissen of roeien op het meer
  • Zwemmen in het meer of lekker relaxen aan het strand

Er is genoeg te ontdekken in de omgeving! U kunt fijn ontspannen of een activiteit ondernemen, terwijl uw kinderen zich op onze kindercamping op de Veluwe prima zullen vermaken. Ons animatieteam is uitstekend getraind, zodat we u op camping De Zanding met de animatie veiligheid en betrouwbaarheid garanderen. Wilt u meer weten over onze camping met animatie, neem dan gerust contact met ons op via 0318 – 596111 of ons contactformulier.