Evenementen Veluwe

Komt u uw vakantie doorbrengen op Droompark De Zanding, dan zijn er altijd wel leuke evenementen op de Veluwe! In de nabijgelegen steden Arnhem en Apeldoorn is geregeld iets bijzonders te doen.

Ontdek de evenementen in de mooie omgeving van de Veluwe door deze pagina in de gaten te houden. Droompark De Zanding is een uitstekende uitvalsbasis om leuke activiteiten in deze omgeving te ondernemen!

U geniet van alle faciliteiten die ons Droompark u biedt, waaronder mooie horecagelegenheden, een groot speel- en zwemmeer en speeltoestellen voor kinderen.

Evenementen op de Veluwe tijdens uw vakantie

Met een verblijf op Droompark De Zanding bent u verzekerd van een unieke locatie in Nederland. Gelegen in de buurt van Otterlo, op de Veluwe, heeft u de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie met evenementen! Steden zoals Arnhem en Apeldoorn hebben namelijk elke week iets leuks te doen. 

U verblijft:

  • Prachtige accommodaties, zoals een stacaravan of chalet.
  • Op een ruime kampeerplek.

Wij bieden ontzettend veel verschillende accommodaties aan. Van knusse Tiny houses, tot riante vakantiewoningen met veel luxe en comfort. Voor ieder wat wils!

Reserveer direct, zodat u verzekerd bent van een accommodatie of kampeerplek wanneer u wilt komen genieten van diverse evenementen op de Veluwe! Heeft u vragen, neem dan telefonisch contact op via 0318 – 596111 of vul ons contactformulier in zodat we u verder kunnen helpen.