Komt u uw vakantie doorbrengen op Droompark De Zanding, dan zijn er altijd wel leuke evenementen op de Veluwe! In de nabijgelegen steden Arnhem en Apeldoorn is geregeld iets bijzonders te doen. Ontdek de evenementen in de mooie omgeving van de Veluwe door deze pagina in de gaten te houden. Droompark De Zanding is een uitstekende uitvalsbasis om leuke activiteiten in deze omgeving te ondernemen! U geniet van alle faciliteiten die ons Droompark u biedt, waaronder mooie horecagelegenheden, een groot speel- en zwemmeer en speeltoestellen voor kinderen. U verblijft:

  • In een chalet of stacaravan.
  • Op een ruime kampeerplek.

Reserveer direct, zodat u verzekerd bent van een accommodatie of kampeerplek wanneer u wilt komen genieten van diverse evenementen op de Veluwe! Heeft u vragen, neem dan telefonisch contact op via 0318 – 596111 of vul ons contactformulier in zodat we u verder kunnen helpen.

Evenementen op de Veluwe

Op de Veluwe is vaak iets leuks te doen. Op deze pagina zullen wij de leukste evenementen voor jou op een rij zetten. Zo ben je altijd op de hoogte wat er te doen is tijdens je verblijf op Droompark De Zanding.

Deze evenementen wil je niet missen