De leukste vakantie beleef je op de Veluwe

Alle faciliteiten voor je op een rij

De uitgebreide faciliteiten op De Zanding maken je vakantie nog leuker, gezelliger, relaxed en zo luxe als jezelf wil. Bij elk type weer kun je een heerlijke duik nemen want er is een overdekt zwembad en een natuurmeer met strand. Een gezellig hapje eten doe je ook gewoon op het park in restaurant Sohpia's Italian, maar je kunt ook een lekker patatje halen in de Food Court.

De kinderen hebben de tijd van hun leven op De Zanding. Spelen in de speeltuinen of op het avontureneiland, een potje voetbal of basketbal op het multifunctionele sportveld en het animatieteam staat voor ze klaar met heel veel leuke activiteiten!

Standaard ontvang je onze luxe hotelservices bij je boeking maar daarnaast kun je nog heel veel fijne extra's bij boeken. Lees meer

Keuze genoeg

Achtergrond-foto
Water & Fun
Droompark De Zanding
Strand en natuurmeer
Duik jij er als eerste in? Wat is er lekkerder dan om vol overgave een mooi meer in te rennen dat is omringd door bossen? Ultiem genieten is dat.
Img2563
Water & Fun
Droompark De Zanding
Wellness
Een heerlijke plek waar jij zelf even helemaal centraal staat. Een plek waar prikkels van buitenaf worden omgezet in een serene rust. Het Turkse stoombad, de Finse sauna en de relaxbanken wachten geduldig op je.
Img8326-bewerkt
Water & Fun
Droompark De Zanding
Overdekt zwembad
Even nergens rekening mee hoeven te houden. Het overdekte zwembad staat altijd voor je klaar. Weer of geen weer. Jij hoeft er alleen maar van te genieten.
Img4457
Eten en drinken
Droompark De Zanding
Restaurant Sophia's Italian
Naast heerlijk voedsel hechten we ook veel waarde aan de inrichting. Uit eten gaan is een beleving. Wij zorgen ervoor dat je helemaal voldaan met een glimlach op je gezicht ons restaurant Sophia's Italian weer verlaat.
Eten en drinken
Droompark De Zanding
Food Court - Snackbar
Natuurlijk weten we dat er diep van binnen een echte health junkie in jou schuilt; Maar een lekker patatje of kroketje op zijn tijd moet je natuurlijk niet overslaan. Yum!
Dsc1657
Eten en drinken
Droompark De Zanding
Parkshop
Voor alle dagelijkse boodschappen kun je terecht in de supermarkt op het park. Zo hoef je nooit veel tijd te steken in het halen van je boodschappen.
Mg3340
Met de kids
Droompark De Zanding
Speeltuinen
Schommelen, glijden, spelen in de zandbak, klimmen & klauteren… De kinderen zullen niet snel uitgekeken zijn op de vele speeltoestellen! Heerlijk om de schaterlachen en plezier te horen rondom de speeltuin.
Img3924
Met de kids
Droompark De Zanding
Animatie
Deelnemen aan leuke sport- en spelactiviteiten, nieuwe vriendjes maken, verborgen kwaliteiten ontdekken en vooral heel veel lol maken. Dat is waar ons animatieprogramma om draait. Iedereen een top tijd te laten beleven!
0caw2329
Outdoor
Droompark De Zanding
Multifunctioneel sportveld
Soms wil je gewoon niet kiezen. Dan wil je gewoon voor alles! Op het multifunctionele sportveld kun je voetballen, basketballen, handballen, hockeyen en nog veel meer. De keuze laten wij aan jou! Tijdens de schoolvakanties worden er op het sportveld allerlei leuke activiteiten georganiseerd.
Img1999
Extra plezier
Fietsverhuur
Trek met de fiets de natuur in en geniet van de mooie omgeving en de wind die door je haren wappert. Jij bepaalt waar de tocht naartoe gaat. Bij de receptie kun je eenvoudig een fiets huren voor een dag, een paar dagen of een week.
Skelterverhuur
Extra plezier
Droompark De Zanding
Skelterverhuur
Lekker rondscheuren op een skelter. Kinderen houden ervan. Het voelt stiekem toch wel een beetje stoer om zo’n karretje te besturen.
Slideshow
Extra plezier
Droompark De Zanding
Kraak de kist
Lukt het jou om samen met je vrienden de kunstroof kist te kraken?
Strand Veluwemeer
Toch handig!
Gratis WiFi
Wees maar niet bang. Je hoeft geen rooksignalen te versturen om in contact te blijven met je vrienden. Op Droompark de Zanding mag jij gratis gebruik maken van de internetverbinding.
4387918127289810137943833916468239273558016n
Actie in de tent
Droompark De Zanding
E-chopper huren
Verken de omgeving eens een keer op een andere manier met een E-chopper! Met deze milieuvriendelijke scooter maak jij de sier en heerlijk relaxed stuur je de elektrisch aangedreven chopper door de omgeving. Vanaf € 25 huur je al een E-chopper waarmee je twee uur door de omgeving kan rijden.