service

verken de omgeving met deze milieuvriendelijke scooter

E-chopper huren

Met de E-Chopper kun je op een ontspannen manier gebieden ontdekken zonder de natuur hierbij te belasten. Op een milieuvriendelijke manier reizen door schilderachtige gebieden. Touren in een stad of lekker in de open natuur met de wind in je gezicht en de zon op je rug. Verbinden met jezelf en anderen, het gevoel dat je je eigen koers vaart terwijl je het volgende onverwachte moment in rijdt. Prachtige natuurgebieden, betoverende vergezichten, een zwerm vogels die oprijst in een glinsterende wolk, cultuur snuiven tijdens een historische route en daarna even op het terras uitrusten, gewoon lekker doen.

Per E-chopper wordt er €50,- borg gerekend, wij willen je vragen deze contant te voldoen zodat wij deze na het gebruik van de E-choppers direct aan je terug kunnen geven. 

Je kunt de E-chopper ook online reserveren, dit kan via https://eurowheelz.nl/e-chopper-reserveren-droomparkendezanding/. Op de pagina zie je zowel de tarieven als de beschikbaarheid. 

Prijzen

PeriodePrijs
2 uur€ 25,-
*voor het huren van een E-chopper vragen we €50,- borg die je later natuurlijk terugkrijgt als je de E-chopper weer inlevert. 

Let op: 1 persoon per E-chopper toegestaan

Bekijk foto's