bekijk ander park
Genieten op De Zanding!
Lekker zwemmen, spelen en ontspannen!
Faciliteiten overzicht

Sporten & Spelen

Af en toe moet je even je energie kwijt.. En dat kan prima op DroomPark De Zanding. Lekker een balletje slaan of trappen, er zijn altijd wel medespelers te porren! En wat te denken van het spannende avonturen Survival Eiland, met heel veel klim en klauterplezier.

Avonturen Survival Eiland

Midden op het meer ligt het spannende Avonturen Survival Eiland! Kleine kinderen vermaken zich in de speciaal voor hun leeftijd aangepaste speeltoestellen, terwijl wat oudere kinderen veel klim- en klauterplezier beleven in het 11 meter hoge super klimnet. Let op: voor uw eigen veiligheid en dat van uw kinderen is het avontureneiland alleen toegankelijk onder begeleiding van een gespecialiseerde instructeur van de Beekse Hoeve.

Bekijk foto's

Avonturen Survival Eiland

Multifunctioneel sportveld

Op het multifunctioneel sportveld kunt u tennissen, voetballen, basketballen, handballen, hockeyen en nog veel meer. Tijdens schoolvakanties worden er op het sportveld allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Bekijk foto's

Multifunctioneel sportveld

Bram's Beverburcht

Het DroomParken recreatieteam zorgt vanuit Bram's Beverburcht voor een gezellig animatieprogramma vol leuke sport- en spelactiviteiten. Deze activiteiten zullen alleen plaatsvinden tijdens de schoolvakanties en feestdagen. 

http://droomparken.nl/dezanding/evenementen Bekijk foto's

Bram's Beverburcht