Droompark De Zanding is de ideale uitvalsbasis om lekker te komen fietsen opdeVeluwe. Voor een fietsvakantie in Nederland is de Veluwe een geweldig natuurgebied. Dit Nationaal Park is vanuit heel Nederland uitstekend bereikbaar. Kom je ook fietsen op de Veluwe om het natuurschoon te ontdekken?

Verblijf tijdens je fietsvakantie op de Veluwe

We kunnen ons zomaar voorstellen dat je tijdens je fietsvakantie op de Veluwe nog andere activiteiten wilt ondernemen. Naast fietsen is er op de Veluwe genoeg te beleven voor jong en oud! Ontdek ook de faciliteiten van ons Droompark, van gezellige horecagelegenheden tot een groot zwemmeer en leuke speeltoestellen voor kinderen. Tijdens je fietsvakantie kun je bij ons op de Veluwe op verschillende wijzen verblijven:

  • Er zijn accommodaties te huur voor een verschillend aantal personen.
  • Je kiest voor de ruime en uitstekend uitgeruste kampeerplekken voor je eigen tent of caravan.

Je kunt direct reserveren, zodat je verzekerd bent van een accommodatie of kampeerplek voor je fietsvakantie op de Veluwe.

Boek nu

Vragen over je fietsvakantie in Nederland?

Heb je vragen over je fietsvakantie in dit mooie stukje Nederland, dan helpen we je graag verder! Of je nu meer wilt weten over ons park of over fietsen op de Veluwe, onze receptiemedewerkers staan voor je klaar. Bel naar 0318 – 596111 of vul ons contactformulier in, zodat je vooraf alles goed kunt regelen voor je fietsvakantie in Nederland. Aan de receptie zijn ook diverse routes te verkrijgen: je hoeft je fietsvakantie in Nederland niet helemaal zelf uit te stippelen. We heten je graag van harte welkom op Droompark De Zanding!

Kies je verblijf

Op Droompark De Zanding kun je op heel veel verschilende manieren overnachten. Zo kun je een Tiny House huren. Deze kleine woningen zijn voorzien van alle gemakken. En volledig elektrisch. Je draagt dus ook nog wat bij aan het millieu. 

Modern overnachten

Je kunt op Droompark De Zanding ook heel modern overnachten. Bijvoorbeeld in een Modus-L Chalet overnachten.

Deze luxe en moderne woning geeft het gevoel alsof je in de toekomst aan het overnachten bent. Zo wordt fietsen op de Veluwe wel een hele moderne ervaring!