Ga lekker weg in eigen land in de Hemelvaartvakantie en kom naar Droompark De Zanding op de Veluwe! Ons vakantiepark is een perfecte uitvalsbasis om tijdens uitstapjes de mooie omgeving te ontdekken. Voor het hele gezin is hier genoeg te beleven!

Ontdek ook de uitgebreide faciliteiten die ons vakantiepark te bieden heeft, zoals diverse horecagelegenheden, een groot meer en natuurlijk de leuke speeltoestellen voor kinderen. Wat dacht je van een superklimnet en een kabelbaan!

Hoe verblijf je tijdens de Hemelvaartvakantie op Droompark De Zanding op de Veluwe?

  • Kies je voor één van onze compleet uitgeruste kampeerplekken en kom je met tent of caravan? Proefkamperen tijdens Hemelvaart is natuurlijk ook heel populair!
  • Of boek je één van de accommodaties? Er zijn diverse typen beschikbaar voor een verschillend aantal personen.

Reserveer je verblijf vandaag nog, zodat je direct verzekerd bent van een chalet, stacaravan of kampeerplek voor je Hemelvaartvakantie op de Veluwe. Mocht je meer willen weten over Droompark De Zanding of over de diverse activiteiten die je tijdens de Hemelvaartvakantie op de Veluwe kunt ondernemen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Dit kan telefonisch via 0318 – 596111 of door het contactformulier te gebruiken. Kies voor een ontspannende, culturele of actieve Hemelvaartvakantie op de Veluwe: bij Droompark De Zanding kan het allemaal!