Breng de herfstvakantie door in eigen land, op de Veluwe! Droompark De Zanding is de perfecte uitvalsbasis om de mooie omgeving te ontdekken. Er is genoeg te doen voor jong en oud! Combineer de leukste uitstapjes met het ontdekken van de faciliteiten op het park, waaronder onze horecagelegenheden, een groot meer en leuke speeltoestellen voor kinderen, zoals een superklimnet en een kabelbaan! Je hebt de keuze uit twee manieren van verblijf tijdens je herfstvakantie op de Veluwe:

  • Kies voor één van onze zeer compleet uitgeruste kampeerplekken en zet je tent op wanneer het weer nog goed is, of kom met je caravan.
  • Kies voor één van de accommodaties, waarbij het niet uitmaakt wat voor weer het is. Er zijn diverse typen voor een verschillend aantal personen beschikbaar.

We bieden je de mogelijkheid om vandaag nog te reserveren, zodat je in de herfstvakantie gegarandeerd een accommodatie of kampeerplek op de Veluwe hebt. Heb je wellicht nog vragen over Droompark De Zanding of over activiteiten die je tijdens de herfstvakantie op de Veluwe kunt ondernemen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Dit kan telefonisch via 0318 – 596111 of door gebruik te maken van het contactformulier. Kies voor een ondernemende en ontspannende herfstvakantie op de Veluwe, kies voor Droompark De Zanding!