Herfstvakantie op de Veluwe

De herfstvakantie breng je natuurlijk door in eigen land, op de Veluwe! Droompark De Zanding is de perfecte uitvalsbasis om de prachtige omgeving te ontdekken. Wandel door het met kleurrijke bladeren bedekte landschap, terwijl de laagstaande zon door de kalende bomen schijnt. Een eekhoorn verzamelt nog de laatste kastanjes en beukennootjes, terwijl een ijverig spinnetje werkt aan zijn met glinsterend dauw versierde web.

Prachtige Veluwe

De herfst, een jaargetijde met veel charme. Voor liefhebbers van natuur en buiten zijn. Voor zij die genieten van samen zijn. Samen binnen spelletjes doen bij een knisperend haardvuur, of lekker buiten dicht bij elkaar luisterend naar de geluiden van het aantreden van de nacht. De herfst, die breng je samen door, in ons eigen prachtige land... De Veluwe is prachtig. 

Het park en de omgeving ontdekken

Natuurlijk is er in de directe omgeving genoeg te doen voor jong en oud! Maak schitterende wandelingen of fietstochten in Nationaal park de Hoge Veluwe. Bezoek uiteenlopende musea zoals het Kröller Muller Museum, het Nederlands Openluchtmuseum of Liberation, het Airborne Museum. Voor dierenliefhebbers is er in de directe omgeving veel te beleven. Aapjes kijken in Apenheul, dolfijnen spotten bij het Dolfinarium of grote diversiteit aan dieren bekijken in sommige van Nederlands mooiste dierenparken:

En nog veel meer leuke uitstapjes voor het hele gezin. Wist je al dat veel van de uitstapjes in de omgeving van Droompark de Zanding bezocht kunnen worden met korting? Speciaal voor onze gasten kunnen speciaal geselecteerde uitjes bezocht worden voor een speciale prijs!

Combineer de leukste uitstapjes met het ontdekken van de faciliteiten op het park, waaronder onze horecagelegenheden, een groot meer en leuke speeltoestellen voor kinderen, zoals een super klimnet en een kabelbaan!

Herfstvakantie in eigen land was nog nooit zo leuk!

Herfstvakantie op de Veluwe boeken

Zelf genieten van de charme van de herfst en al het moois dat de Veluwe je te bieden heeft? We bieden je de mogelijkheid om vandaag nog te reserveren, zodat je in de herfstvakantie gegarandeerd een accommodatie op de Veluwe hebt. Heb je nog vragen over Droompark De Zanding of over activiteiten die je tijdens de herfstvakantie op de Veluwe kunt ondernemen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Dit kan telefonisch via 088 055 1500 of door gebruik te maken van het contactformulier.

Ik wil een vakantie boeken op de Veluwe

 

Herfstvakantie op de Veluwe

Herfstvakantie vier je samen in eigen land