De camping op de Veluwe van Droompark de Zanding biedt u allerlei fantastische faciliteiten:

  • Sport- en spelplezier voor jongere en oudere kinderen in ons geweldige zwem- en speelmeer, op de speeltoestellen, het superklimnet en de kabelbaan. Volwassenen genieten van een wandeling of gaan vissen of roeien in een speciaal deel van het meer.
  • Zanding Beach: bij de Beachbar is alles verkrijgbaar voor op en rond het meer, van kano’s tot snacks, drankjes en ijsjes. Kwaliteit staat op onze camping op de Veluwe centraal, dus wordt ook de kwaliteit van ons zwemwater regelmatig gecontroleerd.
  • Horecagelegenheden op het park, zoals Pannenkoekenhuis Otterlo, restaurant Aan het strand en Snackbar de Zanding. We geven u graag meer informatie.
  • Belevenissen voor jong en oud, zoals een sportieve ontdekkingstocht op het spannende avontureneiland, maar ook de mogelijkheid tot balsporten, midgetgolf, tafeltennis en jeu de boules.
  • Uw kampeerplaats reserveren

U kunt hier de beschrijvingen van de kampeerplekken op onze camping op de Veluwe vinden. U kunt direct online uw kampeerplaats reserveren! Zo kunt u met het hele gezin komen genieten van alle fantastische faciliteiten die Droompark De Zanding u biedt. Ook voor een dagje uit kunt u bij ons terecht: het meer en het strand zijn prima erg populair voor dagrecreatie. Kom gerust een dagje langs, of maak de keuze om direct een kampeerplaats te reserveren voor een langer verblijf!

Vragen over de camping en het reserveren

Mocht u vragen hebben over de faciliteiten op onze camping of over het reserveren, dan staat het personeel van Droompark De Zanding u graag te woord. Zij helpen u graag om een kampeerplaats op de camping van Droompark De Zanding te reserveren! Bel naar 0318 – 596111 of maak gebruik van ons contactformulier en u krijgt direct meer informatie over camping Droompark De Zanding op de Veluwe en de wijze van reserveren! Zo kunt u binnenkort ook heerlijk genieten van de faciliteiten op onze camping op de Veluwe.