De camping op de Veluwe van Droompark de Zanding biedt je allerlei fantastische faciliteiten:

  • Sport- en spelplezier voor jongere en oudere kinderen in ons geweldige zwem- en speelmeer, op de speeltoestellen, het superklimnet en de kabelbaan. Volwassenen genieten van een wandeling of gaan vissen of roeien in een speciaal deel van het meer.
  • Zanding Beach: bij de Beachbar is alles verkrijgbaar voor op en rond het meer, van kano’s tot snacks, drankjes en ijsjes. Kwaliteit staat op onze camping op de Veluwe centraal, dus wordt ook de kwaliteit van ons zwemwater regelmatig gecontroleerd.
  • Horecagelegenheden op het park, zoals Pannenkoekenhuis Otterlo, restaurant Aan het strand en Snackbar de Zanding. We geven je graag meer informatie.
  • Belevenissen voor jong en oud, zoals een sportieve ontdekkingstocht op het spannende avontureneiland, maar ook de mogelijkheid tot balsporten, midgetgolf, tafeltennis en jeu de boules.
  • Je kampeerplaats reserveren

Je kunt hier de beschrijvingen van de kampeerplekken op onze camping op de Veluwe vinden. Je kunt direct online jouw kampeerplaats reserveren! Zo kun je met het hele gezin komen genieten van alle fantastische faciliteiten die Droompark De Zanding je biedt. Ook voor een dagje uit kun je bij ons terecht: het meer en het strand zijn prima erg populair voor dagrecreatie. Kom gerust een dagje langs, of maak de keuze om direct een kampeerplaats te reserveren voor een langer verblijf!

Vragen over de camping en het reserveren

Mocht je vragen hebben over de faciliteiten op onze camping of over het reserveren, dan staat het personeel van Droompark De Zanding je graag te woord. Zij helpen je graag om een kampeerplaats op de camping van Droompark De Zanding te reserveren! Bel naar 0318 – 596111 of maak gebruik van ons contactformulier en je krijgt direct meer informatie over camping Droompark De Zanding op de Veluwe en de wijze van reserveren! Zo kun je binnenkort ook heerlijk genieten van de faciliteiten op onze camping op de Veluwe.