Lastminute op vakantie gaan

Een lastminute vakantie in eigen land is ideaal wanneer je op het laatste moment toch nog vakantieplannen wilt maken, of als je dit jaar wat minder te besteden hebt. Bij Droompark De Zanding vind je een ruim aanbod aan lastminute vakanties! 

Een goedkope vakantie

Wanneer je een goedkope vakantie wilt boeken, kun je ons overzicht van lastminute vakanties bekijken! Door bij ons een lastminute vakantie te boeken, kun je binnenkort al genieten van onze geweldige faciliteiten:

  • Sport- en spelplezier voor kinderen in het zwem- en speelmeer, op de speeltoestellen, het superklimnet en de kabelbaan. Volwassenen kunnen heerlijk wandelen in de mooie omgeving of vissen of roeien op een speciaal deel van het meer.
  • Horecagelegenheden op het park: Pannenkoekenhuis Otterlo, restaurant Aan het strand en Snackbar de Zanding. Je vindt hier meer informatie.
  • Belevenissen voor jong en oud, zoals een sportieve ontdekkingstocht op het spannende avontureneiland, maar ook balsporten, midgetgolf, tafeltennis en jeu de boules.

Bekijk alle faciliteiten 

De meest luxe accommodaties

Ook waneeer je een lastminute vakantie boekt zijn er moderne en sfeervolle accommodaties boekbaar. Iedereen die namelijk op vakantie wil naar Droompark De Zanding beleeft gegarandeerd een op en top vakantie, ook met een minder vakantiebudget dus! We vernieuwen constant ons aanbod accommodaties die op dat moment als lastminute geboekt kunnen worden. Zo zit er voor iedereen wel een knusse, sfeervolle en elegante accommodatie tussen! 

Boek je vakantiepark lastminute en kom genieten!

Boek je verblijf op onze camping lastminute, en kom snel genieten van ons droompark en de prachtige omgeving. 

Boek je lastminute vakantie