Een lastminute vakantie in eigen land is ideaal wanneer u op het laatste moment toch nog vakantieplannen wilt maken, of als u dit jaar wat minder te besteden hebt. Bij Droompark De Zanding vindt u een ruim aanbod aan lastminute vakanties! Zo kunt u tegen gereduceerde tarieven in onze accommodaties verblijven.

Een goedkope vakantie

Wanneer u een goedkope vakantie wilt boeken, kunt u ons overzicht van onze lastminute vakanties bekijken! Door bij ons een lastminute vakantie te boeken, kunt u binnenkort al genieten van onze geweldige faciliteiten:

  • Sport- en spelplezier voor kinderen in het zwem- en speelmeer, op de speeltoestellen, het superklimnet en de kabelbaan. Volwassenen kunnen heerlijk wandelen in de mooie omgeving of vissen of roeien op een speciaal deel van het meer.
  • Horecagelegenheden op het park: Pannenkoekenhuis Otterlo, restaurant Aan het strand en Snackbar de Zanding. U vindt hier meer informatie.
  • Belevenissen voor jong en oud, zoals een sportieve ontdekkingstocht op het spannende avontureneiland, maar ook balsporten, midgetgolf, tafeltennis en jeu de boules.

Boek uw camping lastminute en kom genieten!

Boek uw verblijf op onze camping lastminute, en kom snel genieten van ons droompark en de prachtige omgeving. U kunt uw lastminute vakantie direct boeken: klik hier! Mocht u nog vragen hebben over onze camping of uw lastminute reservering, neem dan gerust contact met ons op: bel naar 0318 – 596111 of vul ons contactformulier in. We staan u graag te woord en hopen u binnenkort te mogen begroeten op onze camping voor een goedkope maar onvergetelijke lastminute vakantie!