Een lastminute vakantie in eigen land is ideaal wanneer je op het laatste moment toch nog vakantieplannen wilt maken, of als je dit jaar wat minder te besteden hebt. Bij Droompark De Zanding vindt je een ruim aanbod aan lastminute vakanties! Zo kun je tegen gereduceerde tarieven in onze accommodaties verblijven.

Een goedkope vakantie

Wanneer je een goedkope vakantie wilt boeken, kun je ons overzicht van onze lastminute vakanties bekijken! Door bij ons een lastminute vakantie te boeken, kun je binnenkort al genieten van onze geweldige faciliteiten:

  • Sport- en spelplezier voor kinderen in het zwem- en speelmeer, op de speeltoestellen, het superklimnet en de kabelbaan. Volwassenen kunnen heerlijk wandelen in de mooie omgeving of vissen of roeien op een speciaal deel van het meer.
  • Horecagelegenheden op het park: Pannenkoekenhuis Otterlo, restaurant Aan het strand en Snackbar de Zanding. Je vindt hier meer informatie.
  • Belevenissen voor jong en oud, zoals een sportieve ontdekkingstocht op het spannende avontureneiland, maar ook balsporten, midgetgolf, tafeltennis en jeu de boules.

Boek je camping lastminute en kom genieten!

Boek je verblijf op onze camping lastminute, en kom snel genieten van ons droompark en de prachtige omgeving. Je kunt je lastminute vakantie direct boeken: klik hier! Mocht je nog vragen hebben over onze camping of je lastminute reservering, neem dan gerust contact met ons op: bel naar 0318 – 596111 of vul ons contactformulier in. We staan je graag te woord en hopen je binnenkort te mogen begroeten op onze camping voor een goedkope maar onvergetelijke lastminute vakantie!