Meivakantie op de Veluwe

Breng de meivakantie door op de Veluwe, op Droompark De Zanding! Dit mooie vakantiepark is gelegen in een prachtige omgeving, waar je met het hele gezin allerlei activiteiten kunt ondernemen.

Luxe faciliteiten en knusse accommodaties

Droompark De Zanding biedt in het groen van de Veluwe uitstekende faciliteiten, zoals mooie horecagelegenheden, een groot speel-, zwem- en roeimeer en leuke speeltoestellen voor kinderen. Gedurende de meivakantie kan je bij ons op de Veluwe verblijven in:

  • Eén van de accommodaties, waarvan er diverse typen voor een verschillend aantal personen beschikbaar zijn.
  • Je eigen tent of caravan, op één van onze zeer compleet uitgeruste kampeerplekken.

Je kan direct reserveren, zodat je in de meivakantie verzekerd bent van een accommodatie of kampeerplek op de Veluwe. Mocht je nog vragen hebben over Droompark De Zanding of over uitstapjes die je tijdens de meivakantie op de Veluwe kunt ondernemen, neem dan contact met ons op! Je kunt ons telefonisch bereiken via 0031 (0)88 055 1500. Voor een ontspannen en onvergetelijke meivakantie op de Veluwe, kom je naar Droompark De Zanding!

Boek je meivakantie

Kom jij ook dit jaar weer genieten van een heerlijke vakantie op de Veluwe? Boek dan snel je vakantie bij Droompark De Zanding en beleef ook in de meivakantie een op en top vakantie! 

Boek nu

Zowel Regio Noord, Midden en Zuid hebben van 1 tot en met 9 mei 2021 meivakantie. Benieuwd naar het complete overzicht? Klik dan hier