overzicht

Ga tijdens de vakantie op pad met de deelauto!

03-12-2019

Vanaf vrijdag 19 december tot 13 januari heeft Ekris een elektrische BMW i3 beschikbaar gesteld op Droompark De Zanding. Je kunt deze auto gratis reserveren tussen 19 december en 13 januari bij de lobby. Je kan de auto voor een aantal uur tot maximaal een dag gratis gebruiken. 

Er is genoeg te doen in de buurt, dus reserveer de BMW i3 en ga er op uit! Bij Droomparken krijg je korting op leuke uitjes. Bijvoorbeeld naar het Openluchtmuseum in Arnhem, dit is misschien wel het interactiefste museum van Nederland. Het Openluchtmuseum in Arnhem neemt je mee door twee eeuwen Nederlandse geschiedenis. 10 minuten rijden van droompark De Zanding vandaan ligt het Kröller-Müller Museum. Het museum bezit een van de grootste verzamelingen Van Gogh schilderijen ter wereld.

Geen zin in een museum? Dan is Burgers’ Zoo in Arnhem een leuk alternatief. Behalve dat hier allerlei dieren te zien zijn, heeft het de grootste overdekte mangrove ter wereld met een oppervlakte van maar liefst 3000 vierkante meter. En last but not least, Nationaal park Hoge Veluwe. Hier kan je wandelen, maar je kan ook met de auto langs het park rijden, zo kan je toch nog genieten van de mooie natuur!

Via onderstaande kaart vind je de leuke dagjes uit in de omgeving van Droompark de Zanding!