bekijk ander park
Heel veel vakantieplezier
...voor jong en oud!
Omgeving overzicht

Met de kids

Kinderen kunnen zich op de Veluwe volledig uitleven. Met de Julianatoren, Burgers Zoo en het Simia Klimbos hoeven kinderen zich geen minuut te vervelen! Kijk voor nog meer tips snel verder...

Simia Klimbos

Op het prachtig terrein van `s Heeren Loo tussen Otterlo en Ede heeft Simia een speels en avontuurlijk klimbos gerealiseerd. Het klimbos heeft verschillende routes met leuke, verrassende en uitdagende hindernissen.

Meer informatie

Simia Klimbos

De Beeksehoeve

De Beeksehoeve organiseert bedrijfsfeesten, familieuitjes en vrijgezellenfeesten in combinatie met luxe huifkarren en diverse leuke activiteiten, als museum- en survivaltochten.

Meer informatie

De Beeksehoeve

Familiepretpark de Julianatoren

Beleef het leukste dagje uit met het hele gezin in Familiepretpark de Julianatoren. Met meer dan 60 spetterende attracties voor jong en oud raak je niet uitgespeeld! Van Jul’s Super Achtbaan tot Kabouterwonderland… Kortom, heel veel speelplezier voor jong en oud!

Meer informatie

Familiepretpark de Julianatoren

Burgers’ Bush, Zoo, Desert & Safari

Een reis om de wereld in een dag, dat kan door een bezoek te brengen aan 'Burgers Zoo'. Een spannende dierentuin met de reusachtige tropische oerwoudhal Burgers Bush. In dit gigantische ecosysteem leven alle dieren zo goed als vrij.

Meer informatie

Burgers’ Bush, Zoo, Desert & Safari

Ouwehands Dierenpark

Durf jij neus aan neus met de ijsberen te staan? Of sta je liever oog in oog met de Humboldt pinguïns? Ontmoet Bamboo Bill of een van de andere avonturiers. En hang de beest uit in RavotAapia, Europa's grootste overdekte speeljungle!

Meer informatie

Ouwehands Dierenpark

Apenheul

Altijd al eens tússen de apen willen lopen? Dat kan bij de Apenheul in Apeldoorn. Laat je verrassen door doodshoofdaapjes, slimme orang-oetans, gorillapeuters en nog veel meer nieuwsgierige aapjes. Ze komen dichterbij dan ooit!

Meer informatie

Apenheul

Het Dolfinarium

Het Dolfinarium staat bekend om zijn dolfijnenshows, maar dit park heeft nog veel meer! Naast dolfijnen zijn hier ook zeehonden, zeeleeuwen, walrussen, bruinvissen en haaien te vinden. Dagelijks spelen deze zoogdieren de hoofdrol in tal van spetterende voorstellingen en shows!

Meer informatie

Het Dolfinarium