Open Tiny House op Droompark de Zanding 

Bij Droomparken vind je vrijheid en ruimte om jezelf te zijn. Ook tijdens onze open Tiny House. Er is ruimte genoeg om te dromen over de koop van jouw eigen Tiny House of een eigenzinnige vakantie op Droompark De Zanding! 

Kom inspiratie opdoen! Je kunt een kijkje komen nemen op het park en bij de faciliteiten. Onze verhuurmedewerkers en accountmanagers zijn er ook voor eventuele vragen én we helpen je daar graag mee.

De open Tiny House op Droompark De Zanding zijn op zaterdag 28 en zondag 29 september. Natuurlijk ben je het hele jaar door ook welkom om een kijkje te nemen en lekker veel vakantie-inspiratie op te doen maar dit weekend wil je niet missen. 

Kun je niet wachten?

Bekijk hier alvast welke leuke Tiny Houses jij kan boeken of kijk welke Tiny Houses je kan kopen

Wij zien je snel op Droompark De Zanding! 

Hierbij ben je ook gelijk uitgenodigd voor onze open dagen op onze andere parken. Pak vast je agenda en open hier het overzicht voor dit voorjaar!

Oh, en vergeet niet onze de Tiny House Droomparken Instagram te volgen!

Adresgegevens

Droompark De Zanding

Vijverlaan 1
6731 CK Otterlo

Google Maps

Minder huis, meer leven
Knusse Tiny Houses
  • De Tiny Houses liggen midden in de bossen verscholen. Samen met andere Tiny Houses grenst het huisje aan een openlucht binnenplaats met loungebanken, diverse hangmatten, een barbecue én een heerlijke hottub!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Tiny Houses

Hoe wil je informatie over Tiny Houses ontvangen?