Samen tegen Corona

Maandag 23 maart jl. heeft de Nederlandse regering aanvullende maatregelen genomen in de strijd tegen de verspreiding van het Coronavirus. Een van deze maatregelen is het verbod op bijeenkomsten en evenementen tot 1 juni. Droomparken volgt de aanwijzingen en regels van de Nederlandse regering strikt op wat betekent dat de open dagen op verschillende Droomparken tot 1 juni niet door zullen gaan.

Virtuele open dagen

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt maar zelfs in deze tijden is het investeren in een vakantiewoning of chalet een aantrekkelijke en verstandige keuze. Omdat het niet mogelijk is om op een van de Droomparken open dagen te organiseren kun je het park virtueel ontdekken en de woningen te bekijken. Daarnaast bieden wij jou nog steeds de mogelijkheid om een afspraak te maken met een van onze verkoopadviseurs om het park te bezoeken, waarbij uiteraard rekening word gehouden met de richtlijnen opgesteld vanuit de regering.  

Bezoek de open dagen op Droompark De Zanding: 21 & 22 maart

Aangepaste open dagen: Kom een frisse neus halen

Kom wandelen over ons park en bezoek de showmodellen

Kom wandelen op de Veluwe, geniet van de mooie natuur op Droompark De Zanding. Onze showmodellen zijn geopend voor een bezichtiging. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om vooraf een afspraak te plannen met onze adviseurs welke u (digitaal of op gepaste afstand) kan adviseren over de mogelijkheden. Bel met 06-53929905 of mail met h.meijer@somniumrecreatie.nl

Een recreatiewoning is -ook in deze tijd- een solide en tastbaar bezit, voor eigen gebruik of als interessante belegging. Informeer naar de mogelijkheden voor meerjarige gegarandeerd rendement. 

Verwenverrassing

Wanneer je dit weekend een vakantiewoning aanschaft op Droompark De Zanding verwennen wij jouw nieuwe woning met een waardevol interieur. Die voorkennis wil je verzilveren! Benieuwd wat voor interieur dat wordt? Neem een kijkje bij onze exclusieve stylingspartner Droomhuis.

 

Alles op een rijtje
Aanbod verkoopwoningen
  • Een eigen vakantiewoning is een aantrekkelijke investering. Bekijk hier het volledige aanbod verkoopwoningen.

Kom naar de open dagen op 21 & 22 maart op Droompark De Zanding

Bij Droomparken vind je vrijheid en ruimte om jezelf te zijn. Ook tijdens onze open dagen. Er is ruimte genoeg om te dromen over de koop van een tweede huis of een eigenzinnige vakantie op Droompark De Zanding! 

Op zaterdag 21 en zondag 22 maart worden er weer open dagen georganiseerd. Je kunt een kijkje komen nemen op het park, de woningen en bij de faciliteiten. Onze verhuurmedewerkers en accountmanagers zijn er ook voor eventuele vragen én we helpen je daar graag mee.

Je hoeft natuurlijk niet te wachten op de open dagen. Uiteraard ben je het hele jaar door welkom om een kijkje te nemen en lekker veel vakantie-inspiratie op te doen.

Adresgegevens

Droompark De Zanding

Vijverlaan 1
6731 CK Otterlo

Google Maps

Hierbij ben je ook gelijk uitgenodigd voor onze open dagen op onze andere parken. Pak vast je agenda en open hier het overzicht voor dit najaar!