Een gezellig weekend met je vriendinnen weg in een Tiny House. Van 15 t/m 18 mei zal er een onvergetelijk lady weekend zijn. Tijdens dit all-in weekend, zullen jullie heerlijk in de watten worden gelegd en kunnen jullie deelnemen aan leuke workshops.

Programma

Vrijdag

Op vrijdag checken jullie in bij de lobby en ontvangen jullie de sleutel van jullie sfeervol ingerichte Tiny House. Pak je spullen uit en trek een flesje bubbels open want jullie weekend gaat nu officieel beginnen! De eerste avond zal er een outdoor cinema zijn. Zak lekker weg in een zitzak samen met je vriendinnen en geniet van een goede film met zelfgemaakte popcorn! Na de film kun je de hot tub in duiken of gezellig kletsen rond het vuur tot in de vroege uurtjes.

Zaterdag

Om de dag fris te starten, is het mogelijk om een Yogales te volgen in de natuur. Kom even helemaal tot jezelf in een prachtige omgeving en je bent klaar voor de rest van de dag. ’s Middags zal er een gastspreker komen vertellen over sustainable fashion of is het mogelijk om deel te nemen aan een make-up workshop.

Zondag

Wanneer jullie ’s ochtends wakker worden door de vogelzang, is het tijd voor een lekker ontbijtje. Geniet samen van de wellness op het park of ga er op uit om de omgeving te ontdekken. Deze dag zal er een fotograaf aanwezig zijn en kun jij samen met jouw vriendinnen een leuke fotoshoot houden. Deze foto’s zullen een mooie herinnering zijn aan een gezellig weekend samen.

Bijzonderheden

* Er zal natuurlijk ook rekening gehouden worden met dieetwensen en vegatarische en veganistische opties. Het is wel belangrijk om dit voorafgaand aan het weekend aan te geven.

 

Over de Tiny Houses

Ontdek de leukste Tiny Houses op de mooiste vakantieparken in Nederland. Kom naar Droompark de Zanding in Otterlo en ervaar hoe het is om duurzaam en minimalistisch vakantie te vieren. Denk echter niet dat het je aan iets ontbreekt in onze Tiny Houses. In tegendeel, je beleeft hier een onvergetelijke vakantie. Dichtbij de natuur en in een bijzonder sfeervol ingericht vakantiehuisje. Samen met andere Tiny Houses grenst het huisje aan een openlucht binnenplaats met een vuurplaats, zitplaatsen en een hot tub.