Houd jij van lekker eten en vind je het heerlijk om veel buiten te zijn? Dan is het Food in the Wood weekend echt iets voor jou! Verblijf het weekend van 17 t/m 20 april in een sfeervolle Tiny House en laat je verrassen door een bourgondisch programma. Samen met de andere gasten kun je dit weekend namelijk genieten van heerlijke gerechten die boven het vuur klaar worden gemaakt.

Programma

Vrijdagavond

Vrijdagavond worden jullie hartelijk welkom geheten bij de Tiny Houses op het park. Pak eerst even lekker je spullen uit en maak het jezelf comfortabel. Deze avond zal er een kleine welkomstborrel zijn bij de vuurplaats van de Tiny Houses. Samen met de andere gasten proosten we op een bourgondisch weekend en hierbij kan een klein hapje natuurlijk niet ontbreken!

Zaterdag

Overdag heb je alle tijd om je eigen plan te trekken. Ga je er lekker op uit? Het park grenst aan een natuurgebied met zandverstuivingen en ligt op steenworp afstand van het Nationale Park de Hoge Veluwe. Ideaal voor een mooie natuurwandeling of fietstocht.

Na een actieve dag, zal iedereen trek hebben. Daarom zullen we tegen het einde van de middag (vanaf 16.00) zelf de vuurplaatsen aan gaan steken en gaan we barbecueën. Er zal ook een chef met rookoven aanwezig zijn om heerlijke rookgerechten te maken*.

Zondag

Na een heerlijke nacht is het zondagochtend tijd voor een Tiny Breakfast. Geniet van lekker fruit, vers brood en gebakken eieren* en groenten. In de middag zal er een food deskundige langs komen om een interessante presentatie te geven en gaan we de natuur in om ingrediënten te zoeken, welke later in de middag verwerkt worden tot een maaltijd.

Bijzonderheden

* Er zal natuurlijk ook rekening gehouden worden met dieetwensen en vegatarische en veganistische opties. Het is wel belangrijk om dit voorafgaand aan het weekend aan te geven.

 

Over de Tiny Houses

Ontdek de leukste Tiny Houses op de mooiste vakantieparken in Nederland. Kom naar Droompark de Zanding in Otterlo en ervaar hoe het is om duurzaam en minimalistisch vakantie te vieren. Denk echter niet dat het je aan iets ontbreekt in onze Tiny Houses. In tegendeel, je beleeft hier een onvergetelijke vakantie. Dichtbij de natuur en in een bijzonder sfeervol ingericht vakantiehuisje. Samen met andere Tiny Houses grenst het huisje aan een openlucht binnenplaats met een vuurplaats, zitplaatsen en een hot tub.