Een lekker weekendje weg op de Veluwe. Verblijf dit weekend in een Tiny House en ontdek wat voor moois de Veluwe te bieden heeft. Tijdens dit weekend zal er een speciaal programma zijn waarin je kennis maakt met de flora en fauna van de Veluwe en breng je een bezoek aan het Nationale Park de Hoge Veluwe. Het zal een leuke mix zijn van educatieve en animerende activiteiten voor jong en oud.

Programma

Zaterdagochtend

Droompark de Zanding grenst aan de heide met zandverstuivingen. Met een groepje ga je samen met een boswachter op pad voor een educatieve natuurwandeling. De boswachter weet je alles te vertellen over planten en de dieren die in dit gebied leven.

Zaterdagavond

Overdag heb je al kennis gemaakt met de Veluwe. Zoals je nu weet heeft de Veluwe een rijke historie en daar horen natuurlijk prachtige verhalen bij. ’s Avonds wanneer de schemer langzaam zijn intrede doet zal een verhalenverteller spannende en intrigerende verhalen vertellen bij de vuurplaats.

Zondag

Op zondag is het mogelijk om aan te sluiten bij een jeepsafari over het Nationale Park de Hoge Veluwe. Heb je een voorkeur om het park zelf per fiets te verkennen? Dat is natuurlijk ook mogelijk!

Gedurende het weekend zullen er voor de kinderen leuke, educatieve activiteiten georganiseerd worden zoals het uitpluizen van uilenballen, het maken van een Veluwe schilderij en nog veel meer!

Over de Tiny Houses

Ontdek de leukste Tiny Houses op de mooiste vakantieparken in Nederland. Kom naar Droompark de Zanding in Otterlo en ervaar hoe het is om duurzaam en minimalistisch vakantie te vieren. Denk echter niet dat het je aan iets ontbreekt in onze Tiny Houses. In tegendeel, je beleeft hier een onvergetelijke vakantie. Dichtbij de natuur en in een bijzonder sfeervol ingericht vakantiehuisje. Samen met andere Tiny Houses grenst het huisje aan een openlucht binnenplaats met een vuurplaats, zitplaatsen en een hot tub.