Wil jij samen met je vrienden voor een weekend deel uit maken van een outdoor Tiny House festival community? Het weekend van 8 t/m 11 mei kun jij namelijk in een Tiny House verblijven en verrassen wij je met een leuk programma! Tijdens dit weekend kun je lekker chillen met je vrienden.

Programma

Vrijdagavond

Op vrijdag zullen jullie verwelkomd worden bij de Tiny Houses. Tijd om je spullen uit te pakken en de omgeving te verkennen. Tijdens deze avond zal er een outdoor cinema zijn. Zak lekker weg in een zitzak samen met je vrienden en geniet van een goede film met zelfgemaakte popcorn! Naderhand kun je samen met de andere gasten gezellig rond de vuurplaats zitten of kun je de hot tub in duiken.

Zaterdag

Ga er op uit! De Tiny Houses liggen in een prachtig gebied. Het park waar je op verblijft grenst aan een natuurgebied met zandverstuivingen. Het is zeker de moeite waard om een mooie natuurwandeling te maken. Geen zin om actief te zijn? Met lekker weer kun je ook heerlijk op het strandje aan het natuurmeer op het park liggen. Als je ’s middags terugkomt, zal er muziek zijn bij de Tiny Houses. Je kunt ervoor kiezen om een spelletje te spelen met je vrienden of om lekker te relaxen. Tegen de avond zal er een BBQ met borrel plaatsvinden. Als iedereen ’s avonds in de stemming is, is er de mogelijkheid om te dansen tijdens een outdoor silent disco in een prachtige bos setting. 

Lazy Sunday

Ben je de afgelopen nacht iets te lang door gegaan of was je echt niet uit de hot tub weg te slaan? Geen probleem, er staat een Lazy Sunday op het programma. Geniet ’s ochtends van je ontbijt en kijk wat de dag je brengt. ’s Middags zal er een DJ voor chille muziek zorgen.

Over de Tiny Houses

Ontdek de leukste Tiny Houses op de mooiste vakantieparken in Nederland. Kom naar Droompark de Zanding in Otterlo en ervaar hoe het is om duurzaam en minimalistisch vakantie te vieren. Denk echter niet dat het je aan iets ontbreekt in onze Tiny Houses. In tegendeel, je beleeft hier een onvergetelijke vakantie. Dichtbij de natuur en in een bijzonder sfeervol ingericht vakantiehuisje. Samen met andere Tiny Houses grenst het huisje aan een openlucht binnenplaats met een vuurplaats, zitplaatsen en een hot tub.