Droompark De Zanding biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de Veluwe. Zowel tijdens de zomervakantie, meivakantie en herfstvakantie als tijdens de pinksterdagen en hemelvaart, maar ook buiten de vakantieperiodes voor een kort of verblijf is er altijd wat te doen op dit prachtige vakantiepark op de Veluwe.

Vakantie op de Veluwe

Camping en vakantiepark De Zanding op de Veluwe is gelegen op één van de mooiste stukjes Nederland, net buiten de bebouwde kom van het Veluwse dorpje Otterlo. Het is aan drie kanten omsloten door kilometers uitgestrekte natuurgebieden.

Tijdens een vakantie op de Veluwe geniet je van zandverstuivingen met kilometers ver uitzicht, bossen waar daglicht nauwelijks doorheen komt, maar ook statige lanen met oude beuken. Wil je wild zien? Achter het park - binnen enkele minuten wandelend te bereiken - kun je zomaar oog in oog staan met een koppel edelherten, talloze reeën en zijn er verschillende groepen wilde zwijnen te bewonderen.

Je ideale vakantie op een camping in de Veluwe beleef je dus bij Droompark De Zanding. Wanneer je op je gemak rondkijkt op de website en de foto’s en video’s bekijkt, kom je ongetwijfeld al in vakantiestemming. Je vakantie boeken doe je vervolgens eenvoudig online.

Heerlijke vakantie Veluwe

Een vakantie op de Veluwe betekent dat je een heerlijke vakantie in de natuur beleeft. Rondom het vakantiepark kun je heerlijk wandelen, fietsen en genieten van de frisse lucht. Je kunt een bezoek brengen aan het Kröller-Müller museum, naar Paleis het Loo in Apeldoorn, maar ook naar toeristische attracties als Burgers Zoo en het Dolfinarium. Vanaf Droompark De Zanding beleef je allerlei leuke dingen.  

Prachtige accommodaties

Bij Droompark De Zanding kun je kiezen tussen vele accommodaties. Wellicht een knusse Tiny House voor een spontaan weekendje weg met z'n tweetjes, een luxe studio waar je je in een paradijs waant, of een wellness lodge midden in de natuur. Deze elegante woning straalt luxe en comfort uit en de sauna maakt je vakantie compleet. Voor ieder wat wils!

Boek een accommodatie

Topfaciliteiten op het park

Naast de prachtige locatie op de Veluwe, is er op het park ook genoeg te zien en doen. Zo is er een prachtig overdekt zwembad op het park aanwezig. hier kun je ten alle tijden heerlijk zwemmen. Genieten! En wil je lekker uit eten? Dan ben je van harte welkom in Restaurant Sophia's Italian, waar je altijd met een glimlach op je gezicht vertrekt. Kortom, het wordt een vakantie om niet snel te vergeten.

Vakantie op de Veluwe boeken

Heerlijk ontspannen 

Tijdens je vakantie op Droompark De Zanding, is het ook weleens fijn en heerlijk om aan middagje te kunnen ontspannen. Als je toch de rust op wilt zoeken, dan kan jij op het park bij meerdere plekken terecht. Neem bijvoorbeeld een bezoek aan de wellness, een heerlijke plek waar je tot rust komt in de sauna of in het Turkse stoombad. De Welnessvoorzieningen wachten geduldig op je.

Duik jij als eerste in het natuurmeer of ga je heerlijk genieten van de zonnige dag op het strand? Het strand met natuurmeer nodigt je uit om heerlijk te ontspannen. Iedereen is van harte welkom om een gezellige, ontspannen, middag te beleven!

 

Herfstvakantie op de Veluwe

Vakantie op de Veluwe