DroomPark De Zanding biedt u eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de Veluwe. Zowel tijdens de zomervakantie, meivakantie en herfstvakantie als tijdens de pinksterdagen en hemelvaart, maar ook buiten de vakantieperiodes voor een kort als een lang verblijf is er altijd wat te doen op dit prachtige vakantiepark op de Veluwe.

Camping en vakantiepark De Zanding op de Veluwe is gelegen op één van de mooiste stukjes Nederland, net buiten de bebouwde kom van het Veluwse dorpje Otterlo. Het is aan drie kanten omsloten door kilometers uitgestrekte natuurgebieden. Tijdens een vakantie op de Veluwe geniet u van zandverstuivingen met kilometers ver uitzicht, bossen waar daglicht nauwelijks doorheen komt, maar ook statige lanen met oude beuken. Wilt u wild zien? Achter het park - binnen enkele minuten wandelend te bereiken -staat u regelmatig oog in oog met een koppel edelherten, talloze reeën en zijn er verschillende groepen wilde zwijnen te bewonderen.

Uw ideale vakantie op een camping in de Veluwe beleeft u dus bij DroomPark De Zanding. Wanneer u op uw gemak rondkijkt op de website en de foto’s en video’s bekijkt, komt u ongetwijfeld al in vakantiestemming. Uw vakantie boeken doet u vervolgens gemakkelijk online.