Droompark de Zanding is een leuk vakantiepark in Gelderland voor jong en oud. Gelegen in het prachtige plaatsje Otterlo is het de ideale uitvalsbasis voor diverse uitstapjes in de regio. Zo vind je onder andere de plaatsen Barneveld en Apeldoorn in de directe omgeving. Dit vakantiepark in Gelderland ligt aan de rand van het Nationale Park de Hooge Veluwe dus ook de natuurliefhebber hoeft zich niet te vervelen op Droompark de Zanding.

Compleet vakantiepark in Gelderland

Zoals gezegd is er genoeg te doen in de omgeving van Droompark de Zanding maar ook op ons vakantiepark in Gelderland hoef je je niet te vervelen. Bij Droompark De Zanding in Otterlo geniet je naast de typische Droomparken gastvrijheid die je van ons gewend bent onder andere ook van:

  • Lekker ontspannen in de luxe wellness met Turks stoombad
  • Waterpret in het overdekte zwembad
  • Lekker eten en drinken op het food court
  • Speeltuinen en animatie voor de kids

Bekijk alle faciliteiten van dit vakantiepark in Gelderland

Mooie accommodaties op De Zanding

Ben je op zoek naar een mooie accommodatie om je vakantie door te brengen, dan zit je bij DroomPark De Zanding aan het juiste adres. Met een ruim aanbod aan accommodaties heb je zeker de mogelijkheid er een geschikte verblijfplaats uit te zoeken. Denk bijvoorbeeld aan een mooi chalet, een studio of een villa. Er is voor elk wat wils!

Bijzonder overnachten op vakantiepark in Gelderland

Ken jij het Buitenhuis al? Het Buitenhuis is een unieke accommodatie op Droompark De Zanding. Wanner je op ons vakantiepark in Gelderland verblijft in het Buitenhuis slaap je in een verblijf waar buiten en binnen op een unieke manier gecombineerd is. Dit is het recreëren van de toekomst!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de beschikbaarheid op ons vakantiepark in Gelderland.