Droompark de Zanding is een leuk vakantiepark in Gelderland voor jong en oud. Gelegen in het prachtige plaatsje Otterlo is het de ideale uitvalsbasis voor diverse uitstapjes in de regio.

Zo vind je onder andere de plaatsen Barneveld en Apeldoorn in de directe omgeving. Dit vakantiepark in Gelderland ligt aan de rand van het Nationale Park de Hooge Veluwe dus ook de natuurliefhebber hoeft zich niet te vervelen op Droompark de Zanding.

Compleet vakantiepark in Gelderland

Zoals gezegd is er genoeg te doen in de omgeving van Droompark de Zanding maar ook op ons vakantiepark in Gelderland hoef je je niet te vervelen. Bij Droompark De Zanding in Otterlo geniet je naast de typische Droomparken gastvrijheid die je van ons gewend bent onder andere ook van:

  • Lekker ontspannen in de luxe wellness met Turks stoombad
  • Waterpret in het overdekte zwembad
  • Lekker eten en drinken op het food court
  • Speeltuinen en animatie voor de kids

Bekijk alle faciliteiten van dit vakantiepark in Gelderland

Mooie accommodaties op De Zanding

Ben je op zoek naar een mooie accommodatie om je vakantie door te brengen, dan ben je bij Droompark De Zanding aan het juiste adres. Met een ruim aanbod aan accommodaties heb je zeker de mogelijkheid er een geschikte verblijfplaats uit te zoeken. Denk bijvoorbeeld aan een mooi chalet, een studio of een villa. Er is voor elk wat wils!

Bijzonder overnachten op vakantiepark in Gelderland

Ken jij het Buitenhuis al? Het Buitenhuis is een unieke accommodatie op Droompark De Zanding. Wanner je op ons vakantiepark in Gelderland verblijft in het Buitenhuis slaap je in een verblijf waar buiten en binnen op een unieke manier gecombineerd is. Dit is het recreëren van de toekomst!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de beschikbaarheid op ons vakantiepark in Gelderland.

Ja! ik wil naar Droompark de Zanding!

Tiny house kopen!

Wist je dat je op Droompark De Zanding ook een Tiny house kunt kopen? Deze kleine recreatiewoningen combineren efficiëntie met gemak. De woningen zijn klein, maar van alle gemakken voorzien. Tevens zijn ze volledig elektrisch. Geen gedoe met gas dus. 

Bekijk hier de tiny houses

Groepsaccommodaties huren

Bij Droompark de Zanding kun je ook terecht met een groep. Het park beschikt over verschillende groepsaccommodaties, waardoor op vakantie gaan met een groep zeer goed kan. Het park beshcikt in totaal over 6 verschillende groepsaccommodaties, variërend tussen 10 en 20 personen. Je kunt kiezen uit:

De groepsaccommodaties beschikken allemaal over alles wat je nodig hebt voor een goede vakantie. Ze zijn van alle gemakken voorzien, en zorgen er voor dat jij en je reisgenoten de vakantie van je leven gaan hebben. Zo wrodt een groepsaccommodatie erg aantrekkelijk!

Gelderland, bijzonder genieten

Als vakantiepark heeft Droompark de Zanding in Gelderland de ideale locatie voor een veelzijdige vakantie. Gelderland kan namelijk verdeeld worden in vier prachtige delen:

  • Rivierenland, waaronder de Betuwe
  • De stadsregio, met steden zoals Arnhem en Nijmegen
  • De Achterhoek
  • En natuurlijk de prachtige Veluwe.

Rivierenland, de Betuwe

In het zogenaamde rivierenland, ligt de algeheel bekende Betuwe. De Betuwe leent zich uitermate voor de echte natuurliefhebber. Het Fruitcorso en de Bloesemtocht zijn hier prachtige voorbeelden van. Deze jaarlijks terugkerende evenementen brengen plezier aan alle natuurliefhebbers. De prachtige Betuwe nodigt uit tot wandelen en fietsen. Dankzij de vele graslanden die de Betuwe rijk is, ziet de Betuwe een grote variëteit aan broedvogels zoals ooievaars en kievieten. 

Stadsregio Arnhem Nijmegen

In de stadsregio van Gelderland vind je bruisende steden zoals Arnhem en Nijmegen. Beide steden nodigen uit om bezocht te worden door een groot aanbod van cultuur en geschiedenis, prachtige winkelcentra's, uiteenlopende horecagelegenheden en veel andere vermaak en vertier. Vanuit het vakantiepark ben je in een oogwenk in de stadsregio van Gelderland. Dat kan natuurlijk ook met het openbaar vervoer.

De Achterhoek

Ook de Achterhoek leent is uitermate goed voor wandelaars en fietsers. Door het grote aandeel van landbouw is plattelandstoerisme ontstaan in de Achterhoek. Populair in deze regio is wandelen, paardrijden, nordic walking, huifkartochten, kanovaren en ballonvaren. De Achterhoek leent zich dus uitermate voor zij die rust zoeken, maar ook voor de actieve vakantieganger.

De Veluwe

Het pronkstuk van het vakantiepark in Gelderland is natuurlijk de Veluwe. De Veluwe is een groot beschermd natuurgebied in het centraal Nederland. Bekend in het Nationaal park de Hooge Veluwe is het Kröller-Muller museum. De Veluwe leent zich uitstekend voor vele actieve activiteiten zoals wandelen en fietsen. Maar absoluut ook voor zij die rust zoeken.