alle accommodaties

Het nieuwe recreƫren | Type CUB8L

Cube Magnifique Plus

Aantal personen: 8/Aantal slaapkamers: 4

Laat je overspoelen door alle luxe

De bijzondere “Cube Magnifique Plus” is ontworpen door erkend architect Jan van Tellingen. Hij geeft middels deze woning een nieuwe dimensie aan het begrip recreëren. De look and feel van deze woning moet je gewoon zelf ervaren! Direct bij binnenkomst word je overspoeld door een golf van luxe. Het is lastig om deze woning eer aan te doen in woorden. Laat dus vooral de foto’s voor zichzelf spreken!

Onze woningen verschillen van interieur en kunnen daarom afwijken van de foto's. Elke woning is uniek!

De Cube Magnifique Plus is voorzien van:

  • Twee badkamers
  • Apart toilet;
  • Luxe keuken met combimagnetron, Senseo koffiezetapparaat, waterkoker en vaatwasser;
  • Ruim gemeubileerd terras
WoningBijzonderheden
BG51Beschikt over een extra zonneterras, een vaatwasser, aparte oven, aparte magnetron, omheinde accommodatie, twee ruime parkeerplaatsen, één slaapkamer met frans balkon, prachtig gelegen aan de bosrand met uitzicht over de Veluwe.
ST12Beschikt over een zonnescherm, zonwering en een hor. tevens beschikt de woning over een wasmachine en een droger.
BG63Geschikt voor Minder- Validen d.m.v. geen drempels, urinoir aanwezig, inloop douche, beugels bij toilet (niet bij douche). Douchekrukje aanwezig. Woning heeft een laag plafond (wijkt af van foto's) Beschikt over traphekje op begane grond. Omheinde accommodatie met vrij uitzicht op de Hoge Veluwe. Beschikt over een extra zonneterras, vaatwasser, magnetron, oven en twee ruime parkeerplaatsen. 
BG25Woning beschikt over volledig omheinde tuin, tuinset voor 8 personen en een loungeset. In de woning is een kinderstoel aanwezig. 
BG73Woning beschikt over twee koelkasten, Nespresso koffiezetapparaat, broodrooster  tosti-apparaat en een airfryer

De woningen kunnen verschillen van interieur en daarom afwijken van de getoonde foto's. Elke woning is uniek! Kies één van de woningen die je graag wilt boeken, bij "locatie kiezen" tijdens het online boeken. Wanneer je geen locatiekeuze maakt, krijg je een van de beschikbare woningen uit dit type. Wil je nog wat vragen of kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Bel dan even naar de boekingscentrale via het telefoonnummer 088-055 1500.