alle accommodaties

Prachtig uitzicht | Type S6

Strandvilla

Aantal personen: 6/Aantal slaapkamers: 3

Genieten van het uitzicht en het water

Beleef het ultieme vakantiegevoel in deze luxe “Strandvilla”! Vrijwel alle strandvilla’s liggen direct aan het prachtige natuurmeer. Vanuit de bank in de woonkamer kijk je uit over het water. Dit schitterende uitzicht zal je niet snel gaan vervelen. Aan luxe kom je hier niks tekort! 

De Strandvilla kent twee varianten; een prachtig uit bakstenen opgebouwde villa met oranje dakpannendak, en een variant met een zinken dak. In de afbeeldingengalerij kun je de verschillen tussen deze twee heerlijke villa's zien. Bij bijzonderheden kun je de eigenschappen van specifieke woningen bekijken. Indien je één van bovenstaande woningen wilt boeken kun je bij het online reserveren kiezen voor de specifieke locatie via de voorkeur op de plattegrond. 

De Strandvilla is voorzien van:

  • Openslaande deuren naar een gemeubileerd terras met uitzicht over het water;
  • Drie slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden;
  • Keuken met vaatwasser, combimagnetron, waterkoker en Senseo koffiezetapparaat;
  • Een luxe badkamer met inloopdouche en wastafel (een aantal woningen beschikken over een tweede badkamer);
  • Aparte toiletruimte.

Woningnummers 3, 5, 7, 9, 11, 15, 25, 27, 29, 31 en 32 beschikken over een eigen steiger.

Woning ST35(Strand 35) heeft de mogelijkheid om met acht personen te verblijven. Daarnaast beschikt ST35 over een fietsenberging, airconditioning, sunshower en een Sonos muziekinstallatie. De woning is te boeken via deze link. 

Woning BG28 beschikt over sauna, bose speaker en een nespressoapparaat.

De woningen kunnen verschillen van interieur en daarom afwijken van de getoonde foto's. Elke woning is uniek! Kies één van de woningen die je graag wilt boeken, bij "locatie kiezen" tijdens het online boeken. Wanneer je geen locatiekeuze maakt, krijg je een van de beschikbare woningen uit dit type. Wil je nog wat vragen of kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Bel dan even naar de boekingscentrale via het telefoonnummer 088-055 1500.